Merhaba,
Bursada doğal doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Deniz Guleryuz Cakmak diye bi doktor varmış onu duşunuyorum. Ama eşim, kendi muayenehanesi olduğu icin avantajlı olmaz diyor. Hastaneler ona ekipman sağlamaz diyor.
İlk hamileliğim ve 3 aylık gebeyim. Hamilelik benim icin buyuk surpriz oldu, beklemiyordum ve hazır da değildim. O yuzden cok korkuyorum.
İlk once Hayat hastanesinde Dr. Hilal Cankılıc randevuya gittim. Ama o kadar soğuktu ki, doğru duzgun bilgi vermedi. Ben de zaten ne soracağımı bilemedim. Telefon numarasını vermişti, whatsapptan sorarsın diye. Whatsapptan yazdıklarıma da cevap vermedi. Sonra aradım, asiatanı cevap verdi. Doktora ulaşamadım bile... Asistanından dumduz cevaplar aldım. O yuzden ona bir daha gitmek istemiyorum. Cok dengesiz ve sinirli bi surec geciriyorum. Psikolojik olarak hazır olmamam ve korkularım da etkili muhtemelen. Ne yapıcağımı falan hic bilmiyorum, annem de sizlere omur. Etrafa da oyle haberi yaymak istemiyorum daha gebeliğin başından. O yuzden ne yazarsanız cok değerli benim icin.
Bursada Doğal Doğum Yapanlar
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Bursada Doğal Doğum Yapanlar