merhaba bayanlar,
ben ikinci cocuğuma hamileyim. ilk cocuğumu izmitte izmit kadın doğum merkezinde yaptım normal doğumdu hastane doktor hemşire ebe herşey cok iyiydi. daha sonra gebzeye taşındık ve işte tamam burası diyeceğim bir yer bulamadım ya doktoru beğenmedim ya hastaneyi. 28. haftamdayım ve hala nerede doğum yapacağım konusunda net değilim.
medikalpark doktorları iyi ama gereksiz pahalı geliyor ve her doktor da doğuma girmiyor ayrıca sezeryana yonlendirilmekten cekiniyorum orada.
konak, hastane temiz guzel fiyat olarak normal ama tam olarak doktorlara ısınamadım ki zaten gece falan olunca nobetci kabın doğumcu kimse o yaptırıyormuş.
yuzyılda icime sinen doktor olmadı.
son olarak elimde merkez hastanesi var; cihangir ay cok iyi bir doktor olarak cok kişiden duydum gittim de memnun kaldım. doğum hane ve servise cıkıp hemşirelerle goruştum. sancı odası işi asla istemediğim bişi son ana kadar eşim yanımda istiyorum ve son ana kadar odada olunuyor dediler... cok aman aman luks biryer değil. ama kafamı karıştıran daha once hastane hakkında yapılan olumsuz yorumlar. hani memnun değiliz okudum ama neden memnun olmadıkları konusunda acıklama yoktu ama icim rahat etmedi bir de buradan sorayım dedim.
kendi eşi dostu tanıdığı orada doğum yapan var mı? yorumlar nasıl?
gebze merkez hastanesi hakkında acil...(artık karar vermem şart)
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- gebze merkez hastanesi hakkında acil...(artık karar vermem şart)