Kızlaaaarr

25 şubat regl olmam gerekiyordu ama olmadım,, bende 26sında acile gidip kan verdim (25 aydır cocuk hasreti cekiyorum bu arada)
2saat sonra sonucu almak icin tekrar hastaneye gittim onumde 30kişi.. Oyle bir kuyruk. Heyecandan kalbim ağzımda atıyor resmen..
Neyse sıram geldi sonuclarımı aldım, hemen baktım beta hcg 1022,82 bir gozlerim doldu dizlerimin bağı cozuldu.. Ama hala umutlanmamaya calışıyorum. Belki yanlış yere bakıyorumdur diye. Bir de doktora gostermek icin sıra bekledim ama olduğum yerde duramıyorum . sıram geldi doktora verdim kağıtları tamda benim baktığım yeri tukenmez kalemle daire icine aldı, evet gebelik var tebrikler dedi şaşırıp teşekkur edip gulumseyip cıktım doktorun odasından ama nasıl gozlerim doldu kendimi zor tutuyorum ağlamamak icin.

Kendimi nasıl attım bahceye bilmiyorum elim ayağım titriyor zaten boğazım duğumlendi gozlerim dolu dolu.. Eşimi aradım sesini duyar duymaz ben hungur hungur ağlamaya başladım zaten

Kotu bişey oluyor sandı korktu ilk başta.
Hamileyim, baba oluyosuun ! diye(mutluluktan) ağlamaya devam ettim..
O tabi Alllaaaaah baba oluyorum diye cıldırdı

2 yıldır her ay beklediğim minik mucizem , beklemediğim tek ayda geldi. Bu ay

Beta hcg 2gun once verdim 1022,82
Sat a gore şu anda 4+3

Mide bulantısı var iki haftadır var hastayım sanıyordum ama bebekten dolayı varmış..

Heyecan deli gibi.. Mutluluk paylaştıkca coğalır var mı yeni hamişler benim gibi heyecanlı olan

Edit:26.02.2019da 1022,82 olan değer 05.03.2019 yani arada 7gunluk bir fark var 17357,62 ye yukselmiş buyuyor bebişim cok şukur ❤❤❤

Edit:11.03. 2019 kalp atışlarını duyduk cok şukur rabbime binlerce kez ❤

Edit: 19.03.2019
Minik tırtılım 7+1 bugun. Ultrasonda 7+3. Gelişimi onde, guzel gidiyor.. 1.2cm seni seviyorum bebeğim ❤

Edit:01.04.2019
Doktor kontrolunden geliyoruz
9+0 olduk ama ultrasonda 9+6yız
Boyu 3cm olmuş. 12nci haftada bir daha kontrolumuz var bakalım ❤

Edit: 18.04.2019 kontrole gittik, 11+3 iken
Buyumuşuz maaşallah
Bir oğluşum olacakmış

Edit: Bugun 27.04.2019 12+5 olduk
2gun sonra ikili tarama testi de denilen 11-14 testine gireceğiz. Cok heyecanlıyım, inşallah iyi sonuclar cıksın

Edit: 29unda 2li test icin hastaneye başvurdum ve ultrason olcumune girdim, kan verdim. Bebek olması gerektiğinden uzun cıktı. Surekli 1hafta onde gidiyor gelişimi, onun icin sanırım.. Dr, ense kalınlığının normal olduğunu, başka bir şey olup olmadığına bakmak icin kan sonuclarını beklememiz gerektiğini soyledi.
10.05.2019 sonuclar icin gittim hastaneye ve kan sonucları cıkmamış, adımın yanına 2liye uygun değildir 3lu test yapılsın yazmışlardı..
Ay bir tuhafım işte dun 3lu teste girdim.. Sonuclar icin beklemedeyim
Zıpır oğlum 12cm

Edit: 3lu test sonucları guzel cıktı cok şukur..
28.05.2019 bugun gittim oğlumu gormeye,, eşimden sonra bir erkeğe daha aşık olduğumu anladım o da benim canım oğlum Mert'im ❤
19cm, 214 gram, kocaman olmuş.. Onca kez girdim ultrasona ama ilk kez onu izlerken ağladım.. Oyle guzel oyun oynuyordu ki Doktor dedi ki 'Maşallah, hareketli, kilolu, uzun boylu bir bebek.. Normal doğuma cok musait hastalardan birisin. Gorebiliyor musun nasıl sert tekmeliyor, hissediyor musun tekmelerini? Bir kac gune hissedersin cok kuvvetli vuruyor' dedi...
Bunları yazıyorum ki ileride sana okutabileyim yakışıklı oğlum ❤

Edit:21+1 de detaylı ultrasona girdik, yakışıklımın ağzını burnunu gordum hep, balım benim. Minicik elleri kolları cok guzelsin bitanem. Cok seviyoruz seni ❤

Edit: Bir suredir yazmamışım.. Ama her gun seviyorum seni, her gun konuşuyorum seninle.. Her gun hissediyorum tekmelerini.. Minicik ayaklarının buyukluğunu bile anlıyorum, guclu bir bebek olacaksın sanırım
En son gecen hafta gittik kontrole ve 28cm,700 gramdın
Bir dahaki kontrolde tekrar yazacağım

Edit:17.07.2019
Dolabını hazırlıyorum artık.. 24+2 oldun bugun Onca kıyafetin var.. Hala senin icin tatlı telaştayım. Sana kavuşmayı buyuk bir heyecanla bekliyorum...
Bu arada hemen abi olacaksın oğlum
Buyuk teyzen de hamile, sen doğduktan ortalama 4ay sonra kuzenin doğacak ve sen hemen abi olacaksın

Edit: Ah benim canım oğlum, nefesim ❤
07.08.2019, 27+2 olduk bugun.
Doktor kontrolunden geliyoruz ve sen 36 cm olmuşsun, 1208 gram olmuşsun bende neden ağırlaştım diyordum
Bugun oyle guzel guluyordun ki, şok oldum. Aşık oldum. Baban da aşık sana. Seni cok seviyoruz bebeğim coooook. ❤ Ekliyorum gulduğun guzel resmini

Edit: 04.09.2019
31+2 haftadan merhabaa
Biz bugun nst ye girdik ilk kez
Az bişey sancımız cıktı. 2100 gram olmuşuz.
Aslan gibiyiz ama
Seni bana veren Rabb'ime cok şukur

Edit: 01.10.2019.. 35+1 haftalık olduk. Hastaneye gitmiyorum Bi suredir.. Haftaya randevum var gideceğim
Ne kadar oldun, kac kilo oldun cok merak ediyorum.. Beşiğin, dolabın, kıyafetlerin her şeyin hazır bebeğim. Hastane cıkış cantalarımız, hatta hastane suslerimiz.. Bir sen eksiksin seni bekliyoruz heyecanla.. Seni seviyoruz oğlumuz