Bu olay tamamiylen arkadaşımın başından gecmiştir.

Arkadaşım kahvenin onunden gecerken adamın biri:
_bizim onlan bana bilgisayarı oğretiyo.
-Yandaki adam:Hay allahım şıcanı yukarıya kaldırıyon yukarı gidiyor aşağıya indiriyon aşağıya inio bunun nesini oğrencen kamil.
-Bizim arkadaşında canı sıkılmış kahkahayı patlatmış ve amcalar başlamışlar sovmeye bizim arkadaşta koşa koşa dershaneye.

Bize dershanede anllattı ya ders psikolojisinden ya da gercek ten komik olduğu icin paylaştım.Ders fecii bir şekilde kaynadı ama

Varsayılan Bilgisayar Kapanıyor Kop Kop
oturumunuz suresince bir hatamız olduysa affola. şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. bill gates iyi gunler diler. nereye isterseniz oraya!
* kah gulduk kah eğlendik, yeri geldi uzulduk, ağladık, kızdık... ancak her guzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda goruşmek uzere, microsoftla kalın...
* gidiyorsun ama ya donemezsen? hadi hakkını helal et,
* windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gun dunyada on binlerce windows kapatılıyor.. bunların yarısından coğu orjinal bile değil... bırakın windowslar acık kalsın...
* bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik... yarın gene ayni saatte bulusmak umidiyle esen kalin!... brovaoooo
* "kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir.."
* bu kadar.. dağılabilirsiniz...
* beni boyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum
* bugunu de kazasız belasız atlattın
* verdiğimiz rahatsızlıktan oturu ozur dileriz
* bilgisayarı gercekten kapatmak istediğinize emin misiniz?
belki guc tasarrufu moduna alsanız daha iyi olur. yarım saat sonra yine acmak isterseniz hic olmazsa beni uğraştırmamış olursunuz...
* "yedeklemişsindir inşallah.. hayır bi dahaki acılışta ben aynı ben olmayabilirim de o bakımdan.. eheh"
* niye kapatıyosun?? daha karpuz keseceedik!
* bana biraz daha fazla ilgi goster ve dinlenmeme izin ver.
* her kapanan pencerenin ardindan bir yenisi acilir... yav yoksa pencere degil de kapi miydi? aman be her neyse ben gidiyorum.
* musadenle kacıyorum, sahip.
* tekrar bekleriz efendim..
* "boşver sanal ortamı,yeşile ver kendini"
* bunu saymayız yine bekleriz.
* 26 saat online kalmayı başararak bugune kadarki en buyuk eforunu sarf ettin..
afferim boyle bilgisayarla uğraşmaya devam edersen evde kalacaksın..
giyin,makyaj yap ve dışarı cık!!!!! (badanalı guzel )
* bi daha acılırsam cok beklersin acılmam...
* e bana musade artık..

TEMEL'İN DOVUŞ TEKNİĞİ Japon' un biri, Rize'de bir kahveye girmis ve herkese kafa tutmuş:"Var mı? Aranızda delikanlı? Varsa? Cıksın dışarı...
"TEMEL kapıya doğru yurumuş,"Cıkıyorum ulan! Gorelim bakalım erkekliğini..."Birkac dakika sonra, TEMEL ağzı-burnu dağılmış bir vaziyette, kahveyegeri donmuş...
Peşinden de, JAPON kasılarak iceri girmiş ve kahvedekilere TEMEL'igostererek:"Ona, 'Toyokumi' ustanın, 'Katakori' tekniğiyle vurdum."Ertesi gun JAPON yine gelmiş.
Yine meydan okumaya.Yine TEMEL' den rest. Ve birkac dakika sonra kapıda yine,ağzı-burnu dağılmış bir TEMEL.Ve peşinden kasılarak yaptığı oyunu acıklayan JAPON:"Ona, 'Kuyotomi' ustanın, 'Kihotomi' tekniğiyle vurdum."Ertesi gun yine aynı hikaye.Dayak yemekten ayakta duramaz hale gelmiş TEMEL ve hergun değişik birstil kullanan JAPON :"Ona, 'Toyohama' ustanın, 'Kimanto' tekniğiyle vurdum." "Ona, 'Tiyotoki' ustanın, 'Kohimato' tekniğiyle vurdum.".............. deerken,Bu boyle bir hafta devam etmiş.Ve sekizinci gun! JAPON yine kahveye gelip, yine herkese kafa tutmuş.JAPON' un restini goren yine TEMEL olmuş tabii...Herkes aman TEMEL Neyapıyorsun yeter artık falan, ama TEMEL dinlemiş kimseyi vecıkmışlar...Birkac dakika sonra, herkes yine suratı dağılmış bir TEMELbeklerken,Bu kez JAPON, ağız-burun dağılmış, hoşaf! Kanlar icinde kapı da belirmiş? TEMEL' de hemen arkasından girmiş iceriye,JAPON' u gostererek:"Ona, 'Toyota' nın 'Krikosuyla' vurdum" demiş...