Arkadaşlar Kvp-pusu Sitesinden alıntıdır sizle paylaşmak istedim...
ßiraz Uzun ama okuyun ßeğeneceksiniz...
KURTLAR VADİSİ BİTİRİMLER TATİLDE
Bir tatil merkezinde eğlenebilmek icin luks bir hotele yerleşen muro, ceto, yıldırım ertesi gun karşılarında hic te sevmedikleri Derin Kebap İskender,Nazım,Fikret bey ve İbrahim'i Buluyorlar.
Muro ; lan gundiler bu işbirlikci ajanların burda ne işi var, başka bir yer ayarlıyamadınızmı
Ceto ; başkanım biz nerden bilelim onlarında bizim bulunduğumuz yere geleceklerini
yıldırım ; başkanım başkanım bize suikast duzenlemek icin gelmiş olamazlar mı
muro ; (ilk once enseye tokatı yapıştırır) kes lan gundi olum suikast icin niye bizzat kendileri gelsin emirlerinde birsuru ezilmişler var
Derin Kebap ; nazımım bu gundilerin ne işi var burda
Nazım ; efendim biz en ideal yer olarak burayı sectik geleceklerinden burda olduklarından bi haberimiz yoktu
Derin kebap : nazımıım bir daha bir şeyden haberin olmadan iş yaparsan haberin olmadan seni oldururum. biz geldik şimdi bu gundilerin yerine tatilden gelmiş gibi olduk nazımım
Fikret bey ; ibrahim ben sana demedim mi bu nazım duzgun yer ayarlamaz bizi en olmayacak yere goturur diye
İbrahim ; (tereddutlu) ddediinizz fiikret bey
Fikret bey ; sayın buyuk (derin kebap) isterseniz başka yere gecebiliriz
derin kebap : yok fikretiimm yok bu gundilerden bişey olmaz meraklanmayın, oyuncakları (fuze) getirdin değilmi nazımım
nazım ; evet efendim
muro ; oyuncak derken
iskender ; birtane de sana vereyim istersen muro
muro ; ulan ceto şu dağ ayısını (ibrahime) gorunce sinirlerim tepeme cıkıyor devrimci devrelerim yanıyor
ceto ; benimde başkanım emret temizliyeyim
muro ; (tukurerek) olum masa mı temizliyorsun Allahın gundisi burası metropol de değil dağ da değil sen ilk once elinde ki o burjuva tablosunu temizle
ceto ; (gulerek) başkanım ben ayda bir sefer banyo yapıyorum ama tabloyu her gun temizliyorum
muro ; (ekşi suratla) terbiyesiz ahlaksız
aradan bir kac gun gecer ve Deli Husnu Yalınkuşak ta tesaduf aynı yere tatile gelir
deli husnu ; (hotelde resepsiyona) iyi gunler hanımefendi ben tek kişilik bir oda istiyorum mumkun mu acaba
resepsiyon ; tabiki efendim nerde kalmak istersiniz yer olarak
husnu ; farketmez siz nasıl tenzip buyurursanız (gulerek) ama manzaralı bir oda tercihimdir
husnu asansore biner ve kalacağı odaya doğru cıkmaktadır geldiği katta kapı acılır acılmaz karşısında ilk once muro,ceto ve yıldırımı gorur
bu arada muro, ceto ve yıldırımda başka yere gitmek icin asansore yaklaşıyorlar
yıldırım ; başkanım bu polat alemdarın delisi değil
muro ; ta kendisi lan alemdar polatın delisinin burda ne işi var
husnu ; (şaşkınlıkla) aman Allahım ben nasıl bir yere geldim boyle
muro ; lan deli senin ne işin var burda haha seni nasıl aldılar bu otele lan yıldırım gordunmu deliler de tatil yapabiliyormuş
yıldırım ; gordum başkanım gordum sizin isminiz deli husnu yalınkuşak tı değil mi?
husnu ; yıldırıma tokatı yapıştırır ve terbiyesizliğin luzumu yok sizi kınıyorum lutfen hastalığımla alay etmeyin en nefret ettiğim şeydir
muro ; yok yav benimde en nefret ettiğim şey sensin ha ha ha kes lan deli bir daha adamıma el kaldırma hadi naş naş
muro ; ulan ceto tutturdun tatil yapalım iyi gelir diye nedir lan bu tatil burjuva ozentisi
ceto ; oyle deme başkanım bak goreceksin iyi olacak
muro ; aha tatil bitti
ceto ; nasıl bitti daha 1 ay rezervasyon yaptırdık başkanım
muro ; evet kalacaz ceto ama tatil bitti
ceto ; niye başkanım
muro ; ulan gundi sen zurnacıyla cenaze merasimine gidebilirmisin
ceto ; (gulerek) yok daha neler başkanım
muro; deliyle tatil yapmakta boyle bişey işte ceto
ceto ; başkanım herkes bizim burda olduğumuzu bilip ozelliklemi geldi
muro ;(kızarak) evet cetin hatta bizim icin değil elindeki tablo icin geldiler sahip cık
deli husnu, nazım ve iskender karşı karşıya gelir bu kez de
iskender ; nazımım bu polat alemdarın delisi değil mi
nazım ; evet efendim polat alemdarın adamı
iskender ; bunun ne işi var burda nazımım
nazım ; bilmiyorum efendim
husnu ; bakın buyukmusunuz kucukmusunuz kebap mısınız corbamısınız bilmiyorum ama en sevmediğim şey hastalığımla alay edilmesi (hafiften gulerek) polat beyefendi size gerektiği kadar ders vermemiş anlaşılan
nazım ; doğru konuş
iskender ; dur nazımım dur deliyle delirme hemen biraz daha delilik yaparsa akıllandırırız
iskender bu durumdan sonra kızar ve hotelin bekleme salonuna iner aynı zamanda fikret bey ve ibrahim de ordadır
fikret bey ; ibrahim sayın buyuk neden bu kadar kızmış olabilir burası tatil normal değil yine ulkeyi karıştıracak planmı yaptı
ibrahim ; bilmiyorum efendim ama burda birileriyle tartışmış olabilir
fikret bey ; demedim mi ibrahim o gundiler sorun cıkaracak diye
ibrahim ; ne zaman dediniz fikret bey
muro, ceto ve yıldırım ozel odalarında oturmaktadırlar.. ve bir de misafirleri var Deli Husnu yalınkuşak
muro : ulan deli sana şoyle demli bir cay icirelim belki akıllanırsın
deli husnu : nasıl tenzip buyurursanız fakat hastalığımla dalga gecmeyin lutfen ayrıca cayın acık olması tercihimdir
muro : tamam lan tamam alıngan deli, yıldırım bize uc cay getir biri acık olsun hadi canım
yıldırım : başkanım hangisi acık olsun
muro : ulan nalet olsun senin gibi gundiye bir tanesi acık olsun işte cetoo hep senin başının altından cıkıyor gundiliğini değil devrim tecrubeni yansıtsan şu gundidaşına bole olmaz
deli husnu : sen ilk once kendi adamlarını akıllandır
muro : deli sen nasıl bu alemdar polatın adamı oldun başka adam mı bulamadı
husnu : ortalıkta gundi cok olunca bizim gibi sağlam ve akıllılara ihtiyac vardır her zaman
muro : ha ha ha sen mi akıllısın senin gibi akıllılara bizim orda modern gundi diyorlar
ceto : moderen derken başkanım
muro : modern ceto modern moderen değil modern yani sen şimdi daha modernsin. neden ? tarlada değilsin hoteldensin yani bu durumda capından buyuk yerdesin
ceto : (kızmış bir şekilde) anladım başkanım
akşam saati olmuştur ve hotelin restoranında yemek yemek uzere herkes orda bulunmaktadır, muro,ceto ve yıldırım bir masada.Deli husnu tek kişilik bir masada.İskender,nazım,fikret bey ve ibrahim de bir masada..
yıldırım : yemeği hızlı hızlı ve dokerek yer
muro : lan yıldırım duzgun ye şu yemeği ananın koy evi değil burası
garson yemeği getirir ve derin kebap iskenderin hemen onune ufak bir damla doker yanlışlıkla
iskender : nazımım sık kafasına bu garsonun
garson : (korkulu) efendim cok ozur dilerim gercekten yanlışlıkla oldu
nazım : peki efendim.. ve garsonu kolundan tutup oradan cıkarır
ceto : başkanım nereye goturuyorlar garsonu? boyler bir yerde oldurmezler değil mi başkanım
muro : madalyon takacaklar ceto sende git istersen salak salak konuşma lan senin koyun muhtarı değil olum o iskender niye oldurmesin
fikret bey : (ibrahime sessizce fısıldıyarak) yahu ibrahim gordunmu sayın buyuk boyle bir durum icin bile oldurebiliyor ben sana demedimmi yanlız gelelim diye
ibrahim : (pis pis gulerek) dediniz efendim de dediğiniz gibi boyle bir yerde bile oldurebiliyor bence siz daha dikkatli olun malum fuzeleride cok
fikret bey : (korkulu ve temkinli bir şekilde) tamam kes ibrahim
fikret bey : sayın buyuk ben bu ibrahime de dedim boyle yerlerde erkekler olmaz kızlarını getir garson olarak kalsınlar ve devam ettirsinler dedim ama dinlemedi.demedimmi ibrahim
ibrahim : ııı ddediniz efendim dediniz
muro : (biraz yuksek sesle) garsoncum bir bucuk iskender alabilirmiyiz
iskender : bana bak muro kızdırma beni koyundeki samanlarla doyururum seni
fikret bey : ah ah ben dedim ibrahime iyi bir tatil olmayacak diye değilmi ibrahim
muro : (biraz kızarak) yav kardeşim nedir sende değilmi dedimmi demedimmi fal mı bakıyoruz burda burjuva sozlerini kullanıyorsunuz
ibrahim : dediniz efendim ben biliyorum ama bazı gundiler atlayıyor işte
iskender : ama doğru fikretim, ilk kez bir gundiye katılıyorum
deli husnu : (hafiften gulerek) Allah kahretsin bu kadar deli olduğunu bilseydim boyle bir yere gelmezdim
muro : ha ha ha ulan deli sen kendini akıllımı sanıyorsun git aynaya bak
yıldırım : başkanım cok doğru soylediniz
husnu : terbiyesizliğin luzumu yok, (yıldırıma) sende doğru konuş junior gundi yoksa cok kotu yaparım
iskender : nazımıım buraya bir fuze atmak istersek yine polatı karışımzda bulurmuyuz
nazım : sanmıyorum efendim
deli husnu : haha ne oldu polat alemdar aklınıza gelince kuculuyorsunuz birden
iskender : nazımım ilgilen bu deliyle
nazım : deli husnuye. yuru benimle
husnu : nereye goturuyorsunuz ben bir yere kalkmıyorum
muro : derin kebap senin gucun anca delilere mi yetiyor
ceto : başkanım napıyorsunuz
muro : senin o dul kalmış ***** bu feodal morukla evlendirmeye calışıyorum cetoo sus bir ceto karışma
iskender : benim gucum herkese yeter muro ama burda akıllı kimse yok ki hepiniz delisiniz
yıldırım : başkanım başkanım bu derin kebabın size karşı bir tavrımı var herkesi cağırınca başka cağırıyor ama size sadece muro diyor niye murom demiyor
muro : ulan nalet olsun benim icimdeki insan sevgisine sizin icinizdeki gundilik sevgisine ulan trrik biz buyuk olduğumuz icin bize oyle diyemez karşınızda koskoca metropol tilkisi var
husnu : dili kuyruğundan uzun olan tilkiyide ilk defa goruyorum
muro : (kızarak) ceto tatilden sonraki ilk eylemleri direk akıl hastanelerine yapıyoruz
Bitirimler plajda futbol oynayacaklar..
4 kişilik iki takım, bir takımın kaptanı derin kebap iskender, diğer takımın kaptanı ise muro
Muro'nun takımının ismi ; Devrimci Gundiler
Derin Kebabın takımı ; Fuzeci Birlik
Devrimci Gundiler ; muro,ceto,yıldırım ve deli husnu
Fuzeci Birlik ; derin kebap,nazım,fikret bey ve ibrahim
maca fuzeci birlik başlar
iskender; nazımım paslı oyna bu gundilere gosterelim
nazım ; tamam efendim siz yormayın kendinizi fazla
bu arada derin kebap koşamadığı icin 1 dakika oynar 5 dakika dinlenir
muro ; yıldırım pres yapsana oğlum ne bakıyosun
yıldırım ; başkanım o nasıl yapılıyor
muro ; hay senin saldır yani saldır gundi
fikret bey ; demedi deme ibrahim bunlar bizi yener gorursun
ibrahim ; bilemeyiz efendim
deli husnu ;kaptanım sizin gibi gundi olmayabilirim ama banada pas atınız lutfen
muro ; lan deli korkuyorum kendi kalene atmandan ondan vermiyorum
husnu ; siz nasıl tenzip buyurursanız kaptanım
ceto ; başkanım atalım artık şu golu
muro ; iyi oynarsan atarsın cetin taş mı bu atıyorsun
ceto ; başkanım duyduğuma gore bu derin kebap fuze gibi vuruyor
muro ; lan dua et fuze gibi vursun, fazla gol atmayın fuze atar bu feodal moruk
iskender ; bana bak muro sizi oyunumuzla yeneriz akıllı olun (sessizce nazım'a) oyuncakları kale arkasına koydun dimi nazımım
muro ; duzgun oynayın lan şu topu nalet olsun sizin gibi işbirlikcilere
iskender ; az kaldı muro gelcek gol merak etme
muro ; Allah Allah nerden geliyor dağdan mı
muro topu yıldırıma atar
yıldırım ; cok sağolun başkanım Allah razı olsun
ceto ; yıldırım pas atana oyle denir mi macta
muro ; boşuna dememişler ceto uzum uzume baka baka dağdan kestim kereste
ceto ; oyle değil o başkanım uzum uzume baka baka kararır
muro ; seni kozmoza havale ediyorum ceto başka bişey demiyorum
iskender ; fikretim biraz daha koşman lazım
fikret bey ; ben ibrahimede dedim sayın buyuk cok koşmasak yenemeyiz diye bu gundileri demedim mi ibrahim
ibrahim ; demişsinizdir efendim ama ben duymadım
deli husnu ; kaptanım analizlerime gore bu takımı uzun toplarla yenebiliriz
muro ; analiz derken hahaha sende o kadar akıl varmı lan deli
bu arada ceto topla ilerlemektedir
iskender ; ibrahimiim ilgilenlen bu gundiyle
ibrahim ; tamam kaptanım, ve cetonun uzerine gider
ceto ; (ibrahimi gectikten sonra) devrimi ayıdan başlatıyorum
iskender ; ben bu ibrahime dedim ilgilen ama boşuna demişim, demedim mi ibrahimim. ama alırız bu gundi bişey yapamaz merak etmeyin
nazım ; sizdemi efendim
iskender ; kes nazımım yoksa ben seni keserim
fikret bey ; sayın buyuk beni daha iyi anlıyorsunuzdur artık bende hep diyorum bu ibrahime ama işlemiyor
muro ; ceto gol atmadan gelmeyin
yıldırım ; cetin başkan cetin başkan pas at banada
ceto ; yıldırım cabuk yaklaş verkac yapacaz
yıldırım ; verkac derken
ceto ; olum sana verecem topu ve kacacam
yıldırım ; nereye kacıyorsun başkanım muro başkan oldurur bizi
ceto ; ulan on tarafa kacacam sonra topu bana vereceksin sende
yıldırım ; anladım başkanım
ceto ; tekrar topu alır ve kaleye cok yaklaşır
husnu ; cetin bey atabilirsiniz o golu size inanıyorum
muro ; (suratını ekşiterek) size inanıyorum Allahın delisi
ceto ; golu atmak icin sadece şutu cekmesi yeterli olacağı anda oyun alanının yanından gecen bir kızı gorur ve yerinde donup kalır
muro ; atsana lan cabuk burjuva duygularına başlattırma şimdi
bu arada fikret bey ceto nun onunde topu almıştır
iskender ; demedim mi fikretim bu gundi bişey yapamaz diye
fikret bey ; dediniz sayın buyuk
muro ; lan ceto gozum gormesin seni hain kompredor uşağı
ceto ; başkanım ozur dilerim kendimi affetirecem birdaha ilerlemek istiyorum
muro ; sen git o dul anandan son duanı iste ceto
bu arada deli husnu gol atmıştır ve mac 1-0 bitmiştir
iskender ; nazımım biz şimdi bu deliden mi gol yedik
yıldırım ; başkanım alemdar polatın adamı nasıl boyle bir gol atabildi
muro ; delidir ne yapsa yeridir yıldırım arkadaş
husnu ; ben size demiştim kaptanım polat alemdarın adamı olabilirim ama aslında bir cok şeyde yetenek sahibiyimdir
muro ; yetenek sahibiymiş sen git once akıl sahibi ol devrimci birliğin yuz karası
fikret bey ; ben sana ilk başta demedim mi ibrahim bunlar bizi yener diye
ibrahim ; dediniz fikret bey bu kez dediniz
fikret bey ; anlamadım ibrahim
ibrahim ; yani sizin her dediğiniz doğrudur demek istedim fikret bey
iskender bu duruma cok kızmıştır ve herkes oyun sahasındayken henuz
iskender ; nazımım şu oyuncakların yanına gidelim
nazım ; peki efendim
iskender ; ben bu muro ya demiştim benim fuzem senin devriminden ustundur diye ama inanmamıştı tahtalı devrim koyune yolla şu gundileri nazımım
nazımın sakarlığı tutmuştur ve fuzeyi ters tuttuğu icin arka tarafa ateşlemiştir hotelin bir bolumu havaya ucmuştur
Filmin Sonu..
ßeğenenler Repleri Esirqemeyin...
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Kurtar Vadisi ßitirimler Tatilde [ ßiraz qulelim...]