Merhaba.
Cihazım Xiaomi Mi 9 SE. Bilen bilir site uzerinde KVM destekli kernel ile Asus ZenFone 2 icin Windows 10 kurulumu var. Basit mantığı Linux Uzerinden Qemu sanal makinesi calıştırıp Spice portu uzerinden Windows'a girmek. Şu anda Windows 10 ARM desteği verilmiş halde. Bende bir kaynaktan indirip kurma kararı aldım. Linux Deploy uzerinden Ubuntu kurdum. İcerisine Qemu yukledim. Sitedeki komutları duzenleyerek SH dosyası oluşturdum. Herşey duzgundu fakat Qemu hata veriyor. "Spice support is disabled" hatası aldım. Bunu nasıl aktif edebilirim? Cihazımın Kerneli KVM destekli Okitavera 8.3 surumu. Şimdiden teşekkurler.

Qemu Kodu:
Kod:Panoya kopyala
qemu-system-aarch64 -full-screen -m 2G -enable-kvm -cpu host -drive file=/storage/emulated/0/machine1.img,format=raw -boot menu=on -device usb tablet -smp 8 -vga qxl -monitor stdio -device virtio -soundhw hda -net nic,model=virtio -net user -spice port=5900,addr=127.0.0.1,disable-ticketing [email protected]

Dosya Ekleri Screenshot_2019-10-20-16-36-41-223_com.realvnc.viewer.android.jpg 87,5 KB · Goruntuleme: 43