Merhaba sevgili Technopat yetkillileri ve uyeleri. Oncellikle size sevgilerimi iletiyorum bir şey sormak istemiştim.
Benim telefonum 80 TL'ye aldığım bir telefondur Samsung Galaxy Ace 5830I
YouTube'de bir sorun var telefonumda YouTube yuklu fakat "There was a problem while starting up please check your network connection and System time" hatası alıyorum.
Saati ve her şeyi doğru olmasına ve modemin tam dibimde olmasına rağmen bu YouTube uygulaması neden boyle yapıyor? Yardım eder misiniz?
Android surumu 2.3.7 Ana bant surunu S5830IXXKL1 Kernel surumu 2.6. 35.9 [email protected]#1 Yapım numarası GINGERBREAD. XXKL2 Telefon uzerinde modifie yaptığımdan dolayı gittim internetden modifie edilebilir parcalar aldım.
Modifie edilmiş ozellikleri:
Depolama 3 GB RAM 4 GB İşlemci Dual Core 800 MHz arm cortex A9 Grafik işlemcisi yani GPU mali 400 mp Video kayıt cozunurluğu ise 144P den 360P kadar normalde 144P cekiyordu Samsung S5620'nin on kamerası CIF (352 X 288) i leğimledim on kısma Arka kamera 5 MP Not: On kamera haric tum parcaların hepsi Samsung Galaxy Ace 2'e aittir.
Sırf istediğim bir oyunu kurabilmek icin bu sistemi modifiye ettim ve işe yaradı. Her şey harika dun bir guncelleme uyarısı aldım kabul ettim 1 gun surdu tabii ki guncelleme bitince bir baktım Android 2.3. 7 olmuş. Neyse konumuzdan saptım galiba. Lutfen YouTube'daki hatayı nasıl cozerim yardım eder misiniz? İyi gunler ya da iyi akşamlar.
Ayrıca bu modifie telefonu gercek anlamda kullanılabilir hale getirdeğil mi diye soranlar olacaktır kesinlikle kullanılabilir hale getirdi.
Galaxy Ace 5830i "Please check your network connection and System time" hatası
Mobil Uygulamalar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Uygulamalar
- Galaxy Ace 5830i "Please check your network connection and System time" hatası