Merhaba iyi akşamlar, gecenlerde yine bir sohbet acmıştım. Dış gebelik ile ilgili. Bugun beta değerim 1.8di artık. Bu surecte bu sayfayı gunlerce takip ettim. Acaba benim durumumda olanlar var mıdır, ben şu an hangi aşamadayım acaba gibi daha bir cok soru işaretleri vardı kafamda ve sizlerin soru ve cevaplarınızı okudukca ve doktorum acıkladıkca sorularıma yanıtlar bulabilip biraz da olsa stresimi azalttım. Şu an merak ettiğim husus ise doktorum adet gorduğunde bitince gel rahim filmi cekeceğiz dedi. İki gundur adet oluyorum. Bitince gideceğim. Ama endişeliyim. Doktorum kısa bir işlem dedi ama sonrası beni daha cok endişelendiriyor. Ya film sonucu olumsuz bir şey oğrenirsem diye duşunmeden edemiyorum. Ama yine de şukretmek her zaman icin en iyisi diyorum. Değerlerim 7000lerden bu seviyeye geldi diyorum. Rabbimin imtihanı diyorum. Buradan en azından benim durumumda olan arkadaşlarıma sesleniyorum. Guzel duşunelim guzel olsun. Hala hastalık surecinde olanlar da iclerini ferah tutsun. Allahın izniyle hepimiz atlatacağız bu durumları ve şu an ic cekerek soyluyorum ki bebişlerimizi inş vaktinde sağlıkla kucağımıza alacağız