Psikolojik olarak şuan berbat durumdayım.Kimseyle konuşmak beni ikna etmiyor ancak beni,benim yaşadığımı bilenler anlar diye actım konuyu.Yardımınıza ihtiyacım var.Daha once kayıp yaşadığım icin Şuan hamileliğimde clexane 0,4 kullanıyorum.Rabbime cok şukur 27 haftalık oldum.
Sormak istediğim ve beni ağlatan şey iğnenin artık dağılmıyor olduğunu duşunmem.
Ben iğneyi karnımdan vuruyorum bir donem bacağımı denedim bacağımda sertlikler oldu diye karnımdan devam ettim.Şuan karnımda artık aynı yerlere denk geldiğim icin iğneyi vurduğum yerde yarım saat icinde sertlik oluyor sonra o sertlik morarıyor ve acıyor.
Benim derdim canımın acısı morarması değil istediği kadar acısın hic umrumda değil.
Ben iğneyi vurduğum yer sertleşince iğne dağılmıyorsa bebeğe etki etmezse diye korkuyorum.Kolonya pamukla ovalıyorum dağılsın diye daha da acıyo morarıyor.
Sizinde boyle oluyor mu yani iğne bebekleri boyle olduğu zamanda koruyormudur.Dağılıyormudur? Bu korkuyla yaşamak ancak yaşayan bilir.Bana bşyler soyleyin.
Clexane kullanan arkadaşlarım desteğinize ihtiyacım var
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Clexane kullanan arkadaşlarım desteğinize ihtiyacım var