Dun gece keşfettiğim Luna uygulaması Youtube ve tum uygulamalarda reklam engelleyebiliyor.

1. Adım,
Luna — Best VPN for iPhone, Emban Networks

‎Luna: Best VPN for iPhone/iPad ‎Luna VPN Proxy is the fastest and most secure free VPN app for unlimited, private browsing. Luna is the only app that truly optimizes connections in your favorite apps and games while cutting down your mobile data usage! Download VPN Proxy for simple, secure, and speedy VPN access! In...
apps.apple.com

Luna ’yı indirin ve bağlanın.

2. Adım,
Luna VPN Luna mobile adblocker blocks ads in all apps (YouTube, Pandora, Spotify), games, and browsers. Reduces your mobile data usage, which saves you tons of money.
emban-networks.com

Adresine girin ve Install Luna in 2 Easy Steps bolumunu bulun, 2. adımdaki Download Extension butonuna tıklayın, gelen sayfada Blocking Certificate butonuna tıklayın, allow seceneğine tıklayın ardından acılan sayfada install seceneğine tıklayın, işlem bitince sizi internet sayfasına atacak.

3. Adım,
Ayarlar>Genel>Hakkında>Sertificate Trust Settings(En aşağıda)
Adblock Extension... yazanı aktifleştirin.

Artık Youtube, aynı zamanda tum uygulamaları reklamsız kullanabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yaptıktan sonra veya Luna ’yı kapatıp actıktan sonra, iki kere ana ekran tuşuna basıp reklamları engelleyeceğiniz uygulamaları kapatın, aksi takdirde reklam cıkar.