Merhabalar, 2021 şubat 13 te beta 776 ile gebelik goruldu. Fakat kanamam vardı. Doktor takip edeceğini soyledi. 17sinde gittiğimizde 3500 olmuştu ve kese gorulmuyordu. O gun biopsi yapıldı. Ertesi gun 3500 lerdeydi yine.18nde Metotreksat uygulandı. 20 sinde 7000 olmuştu. 24 unde 4900 olmuştu ic kanama başlangıcı vardı. Doktor ikinci dozu uyguladı. Mart ın 2 sinde gelmemi soyledi. 2900 lere inmişti 2sinde.ic kanamam durmuştu. Ama doktor gidişat cok iyi atlatacağız sanırım bu şekilde dedi. Fakat bir sonraki gidişime kadar dayanılmayacak ağrılar yaşadım. Sol tupumde idi bu arada. Sol kasık bolgemden bacağıma doğru etlerimi cekercesine biri ağrılar yaşadım saatlerce surdu gunde 3 /4 kez bu şekilde oluyordu. Uc gun surdu ve kendiliğinden gecti. Doktorum bu tedavi sureci ile bacak ağrısının ilgisi olmadığını soyledi telefon goruşmemde.
8 martta tekrar cağırdı gittim ve 440 olmuştu o gun. 15 martta gittiğimde ise 112 idi. Ama değerim 440larda iken o vakte kadar hep kanamam oldu. Şu sıralar ise kahverengi lekelenmeler var. 15 martta doktorum değerin 0 olduktan sonra adet olduğunda rahim filmi ya da tuplerin bakacağız asıl onemli olan o dedi. Ben de acıkcası korkuyorum. İc kanamasız sureci atlattım. Acaba tuplerime bişey olmuş mudur değerlerimin yuksek seyretmesi tuplerime zarar vermiş midi, ya da bu dış gebelik yumurtalara zarar veriyor mu? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ben de her edindiğim yeni bilgiyi burada paylaşıp endişesi olanlara yardımcı olmak isterim
Dış gebelikte yaşadıklarım. Siz de tecrubeleriniziyazar mısınız
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Dış gebelikte yaşadıklarım. Siz de tecrubeleriniziyazar mısınız