Bir gun babam kredi kartı ile internetten alışveriş yapmak istedi ve nasıl yapılacağını bana sordu. (pek bilgili değildir bu konularda). O sırada kredi kartı bilgilerini kaydettim ve sonra lazım olur diye sakladım. Neyse internetten alışverişte 3D Secure doğrulama ile karşılaştım ve kullanamadım. Sonra Google Play uzerinden Clash Royale'a bir miktar taş almak icin kredi kartı bilgilerini girdim ve hata verdi 3D Secure'ye dahi yollamadı. Sonra BlueStacks gibi bir suru Android emulatorlerinden denedim olmadı. Yine imdadıma Linux yetişti. Ne ilginctir ki container uzerine Android olan Waydroid'e gapps (Google apps) kurdum ve gerekenleri yapıp Play Store'a eriştim. Sonra odeme yontemlerine gelip kredi kartı bilgilerini girince direk sorgusuz sualsiz kabul etti. Aynı hesap telefonumda da acıktı ve haliyle telefona da geldi. Sonra ben Clash Royale'da Pass Royale alacaktım. (84.99 TL)
Belki ne olur olmaz haberi olur babamın diye 85 TL yerine 16.99 TL'lik 80 taş alayım dedim. Almaz olaydım direk işlem gercekleşir gercekleşmez babamı aradılar ve bot bir kadın sesi 16.99 TL'lik alışveriş yapıldığını soyledi aynı zamanda SMS geldi. Babam da kim etti yaptı derken 17 TL'yi pek takmadı konu orada kapandı neyse gece babamın telefonunu alıp Pass Royale'i aldım ve gelen SMS'i silip aramayı da reddettim. İşi kolaya bağlamıştım artık. (sadede gelirsek) şimdi babamın kredi kartı ile internetten 3D Secure yuzunden Play Store'e kodu alamıyorum. Ama Play Store'de alışveriş yapabiliyorum. Play Store'den play kodu alınabilir mi?