Merhaba Arkadaşlar,
uzun bir sureden sonra sizlere konu acmak istedim. Ytpara forumda ucretli konular acılıyor, Eğer ki emek ve uğraşı varsa ve ucretsiz olmayan bir şey oluyorsa o zaman hicbir şekilde mudahale etmek icin yazmıyorum. Cunku emeğe saygı duyarım.
Ancak ucretsiz olan ve cok basit şeylerde bile paralar istenirse o zaman bende ucretsiz olarak acıklama yapmayı uygun goruyorum.
Neyse konuyu cok fazla uzatmadan green card başvurusu nasıl ucretsiz yapılacağını anlatayım.
Oncelikle aşağıdaki siteye gidiyorsunuz.
https://www.dvlottery.state.gov/(S(o...)/default.aspx
Orada 3 tane buton var. Onları tek tek dolduracaksınız bu kadar basit. Son gun 6 Kasım. Ancak siz o tarihe kalmayın bir kac gun onceden başvuru yapabilirsiniz.
Ya abi ben boyle anlamıyorum. Bana cok daha detaylı olarak mesela videolu olarak anlatır mısın dersen o zaman youtube ile ufak bir araştırma sonucunda bulduğum videoyu sizinle paylaşayım.
Adam tek tek tane tane her şeyi anlatmış. Sadece almanız gerek neyse alın onu cıkın.
Ekstra başka paralı şeylerle oyalanmayın. Ucretsiz Green Card Başvuru videosunu izleyin olay bitti.
Yt Link:
Bir de ytpara da olan değerli arkadaşlar, lutfen az da olsa araştırın, hemen bir şeylere para vermeyin. Cok basit google aramada araştırıp bakacaksın. Bulamadın mı yt de araştır. Bu kadar.
Ekstra Bilgiler:
Green Card Kazandıktan sonra yapılması gereken işlemler nedir? "Green Card Kazandım! Şimdi ne yapmalıyım?"
Green Card Sonucları Nasıl Kontrol Edilir?
Green Card başvuru sonucunuzu firmamızla iletişim kurarak veya ABD Gocmenlik Burosu Resmi web sitesinde Confirmation Numaranızla kontrol edebilirsiniz. Sonuclarınızı kontrol edebilmek icin elinizde CONFIRMATION (ONAY) numarası bulunması gerekmektedir. Confirmation numarasına sahip olan katılımcılar dvlottery.state.gov/ESC adresinden sonucları kontrol edebilirler.
Acılan sayfada Continue linkine tıkladıktan sonra karşınıza 4 farklı bilgi girilmesini isteyen bir form gelecektir. Burada dikkat edilmesi gereken birkac nokta var.
Birincisi "Confirmation Numarası" 2018 veya 2019 ile başlayan 16 haneli bir numaradır. Bu numarayı tamamen buyuk harflerle "Confirmation Number" alanına yazmalısınız.
İsim kısmına ise sadece soyadınızı buyuk harflerle girmelisiniz. İngilizce karakter bulunmayacak şekilde isim yazılmaktadır. Bu da aklınızda bulunsun.
Doğum tarihi kısmına ise sadece doğum yılınızı yazmanız yeterli.
Daha sonra en son kutudaki doğrulama kodunu boş alana yazdığınızda sonuc sayfası ile karşılaşacaksınız.
Green Card kazandım mı?
Sorgulama ekranını başarıyla doldurup gonder tuşuna bastığınızda karşınıza 2 farklı şekilde sayfa acılabilir. Ya kazandıgınızı anlatan ve uzerinde isminiz yazılı olan bir mektupla karşılaşırsınız. Ya da Kazanamadığınızı belirten iki cumlelik bir notla karşılaşırsınız. Kazanmadığınız takdirde, ekranda iki satır ingilizce bir yazı yazmaktadır. "HAS NOT BEEN SELECTED" ifadesi kalın olarak yazılmış şekilde, kısa bir not varsa. Bu kazanamadığınız anlamına gelir. Has Not Been Selected ifadesinin Turkce karşılığı; "Secilemediniz" demektir. "Kazanan kişiler arasında değilsiniz" şeklinde de cevrilebilir.
Kazandığınız takdirde, ekranda isminizin yazılı olduğu bir mektup cıkacaktır. Karşınızda ustunde barkod olan, sizin adınıza yazılmış uzun bir mektup goruyorsanız kazandınız demektir.
Tebrik ederiz.
Artık işlemlerinize devam edebilirsiniz.
GREEN CARD BAŞVURUSU VE CEKİLİŞİ KAZANDIKTAN SONRA YAPILACAKLAR:
Amerika Green Card Kazandiktan Sonra Yapilmasi Gerekenler:
Amerikan Vatandaşlik Sureci, Sorular ve Seromoni:
Amerika'da Yasal Olduktan Sonra Yapilabilecek İşler:
Ucretsiz olduğu icin cok daha detaylı olarak acıklamak yerine google ve yt ile araştırıp oğrenilir diye tahmin ediyordum. Tamam o zaman diğer bilgileri de ekleyeyim. Ancak yt ve google arama ile cok daha fazla ve detaylı bilgiye ulaşılabilir.
Ucretsiz Green Card Başvurusu Nasıl Yapılır ? (Ekstra Formlara Gerek Yok )
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Ucretsiz Green Card Başvurusu Nasıl Yapılır ? (Ekstra Formlara Gerek Yok )