Merhaba arkadaşlar,

Cok yoğun olmayan boşta olabilecek arkadaşlarla ciddi bir şekilde proje yurutelim istiyorum. Yeni bir site olur veya başka bir spam tekniği vs olur. Piyasada o kadar cok cop site varki artık aradığı şeyi bulamayan bircok kullanıcı mevcut.

Aklımda gercekten guzel fikirler mevcut. Ancak ekip işi ile bu işleri daha uygun hale getirebiliriz diye duşuyorum.

Projesi olan veya proje yapabilecek kişiler, maddi olarak destek sağlayabilecek (buyuk miktarlar değil. Hosting, vds, domain ve gerekli programlar icin destekte bulunabilecek) ve gerekli calışmayı yapabileceğimiz bir ekip oluşturabiliriz.

Bence akşam belli bir saatte skype uzerinden toplu şekilde goruşme yapılıp fikirlere gore proje uretip hayata gecirebiliriz.

Gercekten projesi olanlar, ilgilenebilecekler ve destek sağlayabilecekler konu altında skype adresini yazarsa akşam 19:00 gibi skype uzerinden toplu goruşme yapıp fikirlerimizi goruşup beyin fırtınası yapabiliriz.

Not : Lutfen ciddi kişiler yazsın. Herkes aklındaki fikire gore ekip toplayabilecek şekilde gelsinler. Mesela ben aklımdaki projeyi anlattım. Gerekli şeyleri anlattım. Daha sonra beraber calışmak isteyenler varmı diye sordum. Sonra gereken kişilerle anlaşıp işe koyulabilirim.