merhaba dostlar...
yıllar once yaşadığım cok garip bir olayı sizlerle paylaşmak istedim..
kanımın kaynadığı zamanlardı. Ergenliği coktan aştığım ve yeni yeni olgunlaştığım zamanlardı. Artık sonu gelmeyen entraklı sacma sapan ilişkilerden bıkmıştım.. Kafama gore, sohbeti tatlı endamı şanlı yufka yurekli adaletli merhametli bi karşı cins arıyordum kendime.. Bi gun karışıma cıkacağından kesinlikle emindim. O beni arıyordu bende onu sadece doğru zamanı bekliyorduk. oyleki, ben her gece onun hayaliyle yatar onunda benim hayalimle yattığını duşunurdum.

gunlerden cumartesi erciyes sitelerinden eve doğru yol almıştım..
gunduz henuz ihtiyarlamıştı. Yeni yeni akşam oluyor ve gok kubbe mor rengine burunuyordu. Bir cığlık duydum ... cığlığın peşinden koştum genc bir bayan koşeye sıkışmış . Ben yanına vardığımda dizlerinin uzerine cokmuş ince parmaklarıyla gozlerini kapatıyor ve ağlıyordu. Bense ellerinden tutup bana bakmasına ve artık guvende olduğuna ikna etmeye calışıyordum. Yanı başımızda mızmızlanan hop hop sıcrayan yavruluktan henuz cıkmış bir sokak kopeği vardı.. Kulaklarını dikmiş ağzını acmış dilinide uzatmış sadece oyun oynamak isteyen yavru diyebilceğimiz bir kopek..
genc bayan kopeği işaret ederek kendisine saldırdığını soyledi bana tutunarak. Bense gulumseyen gozlerle ''o sadece bir yavru sizinle oyun oyanamk istemiş'' diyerek cevap verdim.. Kopekse yine aynı pozisyonda ipince kuyruğunu ışık hızıyla sallayıp duruyordu...

evet canlar..
hikaye boyle başlıyor.. Sonunu merak ediyorsunuz değilmi ?

cok guzeldi.. Tam hayallerimdeki gibi. cok surrualist ve sıra dışı biriydi.. Sevimli bakışları ela gozleri vardı..
onu sevmiştim oda beni sevmişti hergun buluşurduk birbirimize fotoğraf vermiştik. Geceleri telefonla goruşurduk.
artık prensesimi bulmuştum...
geleceğe dair hayaller kurardık sevinirdik.. Ama nevarki cok cekingen ve utangac biriydi birazda saftı. Saflığı yureğinden geliyordu.. Ara sıra opmek istediğimde utanırdı geri cekilirdi. Ama onunda benimle opuşmek istediğinden emindim. Belkide icin icin haykırıyordu...
ve daha bir cok şey..

yine bir gundu.. Sevdiğim kadınla buluşmaya gidiyorum.
dunden kararlaştırdığımız yerde buluştuk. Herzamankinden dahada guzeldi.. Eleleydik. Bir kafede yanyana oturup mutululuğumuzu paylaşıyorduk..

ve bir şey oldu..
aslında herşey yolundaydı..
ama bir şey oldu..
zavallı sevdiğim kız birden istem dışı bir şekilde Os*rdu
duymamazlıktan gelsem bile yan masadakiler coktan duymuştu bile.
bense dona kaldım. Oysa utancından yerin dibindeydi.
beynimde bu olayı nasıl duzelteceğimi ne yapacağımı duşunurken o yerinden kalktı ve koşarak gitti.
arkasından bakakaldım. şimdi pişmanım.. Keşke arkasında koşsaydım ve ayaklarına kapansaydım.. Ama o gitti bir dahada geri donmedi