Arkadaşlar oncelikle herkese merhabalar,

Yeni Apple Music kullanıcısıyım. Dinlemek istediğim yabancı bir album var. Ancak Turkiye mağazasında olduğum icin dinleyemiyorum ve lutfen mağaza değiştirin uyarısı alıyorum. Mağaza değiştirince de butun listelerim ve şarkılarım gidiyor. Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sizce ABD mağazasındaki muziği nasıl dinleyebilirim? Uygulamayı satarken 50 milyon muzik diyorlar ancak ulke sınırlaması var. Yardımcı olursanız cok sevinirim. İlginiz icin şimdiden teşekkur ederim.
Jacob Jason dedi:
Arkadaşlar oncelikle herkese merhabalar,

Yeni Apple Music kullanıcısıyım. Dinlemek istediğim yabancı bir album var. Ancak Turkiye mağazasında olduğum icin dinleyemiyorum ve lutfen mağaza değiştirin uyarısı alıyorum. Mağaza değiştirince de butun listelerim ve şarkılarım gidiyor. Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sizce ABD mağazasındaki muziği nasıl dinleyebilirim? Uygulamayı satarken 50 milyon muzik diyorlar ancak ulke sınırlaması var. Yardımcı olursanız cok sevinirim. İlginiz icin şimdiden teşekkur ederim.
Genişletmek icin tıkla...

Arkadaşlar şoyle bir yontem buldum. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar deneyebilir. Oncelikle şarkınızı YouTube'dan buluyorsunuz ve mp3 ceviren herhangi bir siteden şarkıyı indiriyorsunuz. Sonra iTunes ile muziği acıyorsunuz. Şarkıyı bulut kutuphanenize ekliyorsunuz ve işlem tamamlanıyor. Yontem ne kadar legal orasını bilemeyeceğim ama Apple başka secenek bırakmadı. Bu yontem ile Apple Music veya iTunes arşivinde olmayan şarkıları da ekliyorsunuz.