Merhaba arkadaşlar YouTubeyi bırakalı seneler oldu ama ayda bir falan giriyorum forma.

başımdan gecen bi dolandırıcılık olayından bahsetmek istiyorum, son gunlerde dolandırılanları goruyorum.

sene 2015 iyi kazanıyorum ileriyi duşunerek adsense almaya karar verdim facebook grubuydu sanırım yanlış hatırlamıyorsam biri adsense hesabını satıyordu nedeni ise askere gidecekmiş, neyse ben bu arkadaşla anlaştım hesabı alacağım, odemeyi gectim ama arkadaş odemenin kendisine gelmediğini iddia etti 1 gun falan bekledik tabi ben anında caktım zaten dolandırıldığımı.

inkar etti sonra dedi tamam odeme gelmiş hesabı vereceğim mail adresi verdim adsenseye yoneticilik verdi ben daha once sormuştum spama duşmediğini soylemişti neyse deneme amaclı bi video attım 2 gun sonra para kazanma gitti cocuğa yazdım boyle boyle bilmiyorum bendeyken bişeyi yoktu dedi, direk yazdım dolandırdın hadi iyisin , bayağı konuştuk niye boyle bişey yaptın amacın neydi dedim. askere gidecem para lazım falan dedim oyleyse helal olsun sana o para, ozur falan diledi bu kişiyi faceden eklemiştim oradan konuşuyorduk askere gitti fotoğraflarnı falan goruyordum neyse aradan bir sene gecti askerden gelmiş paylaşım yapmaya başladı benim youtube işi de bitmişti cok zor durumdaydım 2 aylık internet faturası ve cep telefonumun faturası gelmişti yatırmasam kapanacak bi de actırma parası vs iyice sıkıntıya duşecektim neyse bu arakdaşa bi yazayım dedim direk olanı soyledim paraya ihtiyacım var aldığını geri verecek misin dedim benden faturaların hesap numarasını ve telefon numaramı istedi verdim hepsini yatırdı verdiğim paranın biraz ustunu geri almış oldum

boyle bir anım olmuştu hatırlar hatırlar gulerim kendinisi bunu okuyorsa selam olsun )