BABA ya MEKTUP
Adam oğlunun odasının onunden gecerken hayretle bakakaldı. Yatağı guzelce toplanmıştı ve odası hic olmadığı kadar derli toplu gorunuyordu. Sonra adam yastığın uzerine bırakılmış mektup zarfını fark etti. Uzerinde -Babama- yazıyordu. Aklından gecen bin bir kotu duşunceyle mektup zarfını actı ve titreyen elleriyle mektubu okudu:
Sevgili babacığım;
Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve uzuntu icinde yazıyorum. Kız arkadaşımla kacmak zorundaydım cunku seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim. Gercek tutku ve aşkı ben jale ile buldum ve o oyle tatlı ki anlatamam... Şunu biliyordum siz onun vucudunun her yerine taktığı kupeleri, derisine işlettiği dovmeleri, kendine has o cılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız ve tabi benden cok buyuk olması da bir sorundu. Fakat benim icin bunlar değildi gercek tutku ve gercek aşk... Baba jale hamile! Jale'nin dediğine gore cok mutlu olacağız. Ormanda kendine ait bir karavanı ve tum kış yetecek kadarda yakacağı var. Bir suru cocuğa sahip olma duşuncesi ruyalarımızı susluyor. Jale benim gozlerimi esrar gerceğine actı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokain ve exctaziye ulaşacağız. Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDS in caresi bulunsun ve Jale sağlığına kavuşsun diye..... O kesinlikle iyileşmeyi hak ediyor. Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın caresine bakabilirim.. Eminim bir gun geri doneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak, seveceksin…
Oğlun.....
NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. Ben Mehmet'lerdeyim.
Sadece sana; masamın uzerinde seni bekleyen karneden daha kotu şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim.
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Babaya Mektup(Mutlaka Bakmalısınız)