Sosyal medyada olay şoyle yer alıyor:
"RESMEN KATLİAM YAPMAK İCİN GELMİŞLER"
"Bugun saat 18:00 civarı El Bab'da yaşananları musaadenizle sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugun saat 18:00 gibi DEAŞ militanları ozel gorev kuvvetinin olduğu yere tum gucuyle saldırmış. Oyle sızma falan değil. Bmp'lerle zırhlı araclarla, bombalı arac ve yaya canlı bombalarla. resmen katliam yapmaya gelmişler.
"BİZ BIRAKIRSAK ARKADA KİMSE SAĞ KALMAZ"
yaya canlı bombaları, bombalı aracları ve zırhlı aracları sayamadık bile dedi tabur komutanı. İlk başta bizimkiler şaşkınlık yaşayıp pozisyon almaya calışmışlar. Sonra iki m60 tankı mevzisinden fırlamış atış yapmaya başlamış. Cıkar cıkmaz tow isabeti almış. Atışa devam etmişler. Birer birer tum aracları ve hedefleri kimi gorurlerse, vurulmuş olmalarına rağmen vurmaya başlamışlar. Ardından ikinci tow ile vurulmuşlar. Tabur komutanı tankı tahliye et emri vermiş. Teğmen biz bırakırsak arkada kimse sağ kalmaz demiş. Tanktan cıkmamışlar. atış kontrol sistemlerle atışa devam etmişler.
"YARALI OLARAK ATEŞE DEVAM ETTİLER"
Tabur komutanı cıkın diye emir vermesine rağmen tankta kalıp atışa devam etmişler. Ucuncu tow ile vurulduktan sonra bile atışa devam etmişler. Son isabetten sonra tankta atış imkanı kalmadığından murettebatın tamamını yaralı olarak tahliye etmişler. Bu arada diğer tank yanaşıp atışa devam etmiş. Onu da vurmuşlar. Bu sefer astsubay cavuş tank komutanı ben de cıkmıyorum demiş yaralı olarak atışa devam etmişler. Nihayetinde ikinci kez onu da vurmuşlar.
"ŞUKUR ŞEHİT YOK"
Şukur şehit yok. İki tank toplam 5 kez vurulumuş. Tabur komutanı, manzarayı gormeliydiniz dedi. "onlarca bombalı arac, zırhlı araclar canlı bombalar iki tank ile bu kahramanlar sayesinde tamamen imha edildi.
"BİR TANE BİLE SAĞ KALAN TERORİST YOK"
Bir tane bile sağ kalan olmadı. "yuzden fazla" terorist onumuzdeki duzlukte cansız yatıyor. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı" dedi. konuştuğum herkesin morali cok yuksek. bir tane genc asteğmen bir tane gencecik astsubay bugun destan yazmışlar."