AZ

Bir anne Bir baba Ve bir de Cocuk War cocugun Adı da "AZ".
Bu cocugun anne ve babası cocuklarının cok uyanık olmasından dolayı fazla Sex yapamazlar.
birgun de Planlayıp ormanda sexe karar verirler.
Ormana giderler baslarlar sevişmeye ama az da onları takip etmiştir.
kadın eğik bi waziyette durduğu icin cocugu gorur Kadın kocasına Az geliyor der Kocası Biraz daha ittirir karıya
cocuk daha da yaklasır
kadın gene "az geliyoor" der adam biraz daha ittirir
kadın 3. kez az geliyor deince
kocası da "hanım dibine kadar ittim neresi az geliyo yaw" der
sosisli Yumurta

birgun ailesinin bir cocugu olan ali her gece anne ve babasinin odasindan gelen ah uh seslerine kulak verir ve ne oldu gunu ogrenmek icin bir gun gece yatagin altina gizlenir ve anne ve babasi yataga yatinca sex yapacaklari icin babasi hanim yumurtalari cikar der anne bey sende sosisi cikar der cocuk yatagin altinda firlar ve "demek benden habersiz sucuklu yumurta pişiriyonuz " Der...
Sonası Malum
ARABIN KULODU

Arabin biri turk kizina asik olmus, sonra turk arkadasina onunla evlenmek icin ne yapmasi gerektigini sormus;

Turk arkadasi araba :

-"Oncelikle kendine entarinin altindan giymek icin bir kilot diktir,sonrada kizi gidip ailesinden iste" demis, Arap kendine bes metrelikkumas almis, iki metresiyle kilot diktirmis, uc metresinide evdebirakmis ve kizi istemeye gitmis.

Arabin heyecandan cisi gelmis ve tuvalete gitmis, kilodu tuvaletteunutmus, disari cikip koltuga bacaklarini acarak yayilmis.Kiz kahveleritutarken

-"Aman tanrim!" deyip elindekileri dusurmus.

Arap gulerek cevap vermis :

-"Cok mu begendin uc metreside evde"
ALinin Odevi

aliye oğretmen odev vermiş. aliye 5 cumle yazacaksın demiş. ali babasına gitmiş:

-babacığım bana bir cumle soyler misin? demiş.babası da o sırada mac izliy ormuş.birden:

- gooooooooolll diye bağırmış.ali defterine yazmış.sonra annesine gitmiş.annesinin sana yağı kaybolmuş:

- sana sana sana demiş. ali defterine yazmış.abisine gitmiş.abisi tarzan filmi izliyormuş:

-ben tarzan demiş.ali defterine yazmış.ablasına gitmiş.ablası telefonda sevgilisiyle konuşuyomuş:

-bu gun olmaz şekerim yaarıın demiş.ali defterine yazmış.kardeşine gitmiş.kardeşinin oyuncak robotunun pili bitmiş:

-pilibitti pilibitti bozuldu demiş.eretesi gun aliyi oğretmen tahtaya kaldırmış. ali:

-gooooooooooooll diye bağırmış.oğretmen:

-bana mı dedin sen onu???????? demiş.ali:

-sana sana sana demiş.oğretmen:

-sen kendini ne zannediyosun? demiş.ali:

-ben tarzan demiş.oğretmen:

-seni disipline vereyim mi? demiş.ali:

-bu gun olmaz şekerim yaarıın demiş.oğretmen duşup bayılmış.ali:

-PİLİBİTTİ PİLİBİTTİ BOZULDu!!!!!.... DEMİŞ.
Yeni GElmiş

TEMEL apartmanın onikinci katından duşmuş. Arkadasları hemen gelip sormuşlar:

"Ne oldu lan Temel" demişler.

Temel'de:"VALLAHA BEN DE YENI GELDIM" demiş

EWET ARKADASLAR NASIIL