Evet.Aynen baslıktada dedigim gibi berberler beni anlamıyor 21 yasına geldim herseferinde farklı bir berbere gidiyorum.Şimdiye kadar nerden baksam 50den fazla berber gezmişimdir artık gidecek baska berber dukkanı kalmadı yasadıgım yerde,lan acaba bizim burdaki adamlarmı bon dedim Sehir dısına cıkmıştım orda yaptırdım oda aynı.Yokmu şu işi adam akıllı yapan bir insan koca Turkiyede,Yurt dışınamı cıkayım sac kestirmeye.ne yaptıysam ne ettiysen hicbiri beni anlamıyor. Berber fobisi olmaya basladı berbere gitmeye korkar oldum.

Birara sacımı uzatacak oldum ustlerden az toparla abi diyorum ara makas falan atıyor sonra bi bakmışım sac kalmamış kafamda.
Başka bir berbere gidiyorum usta diyorum yanları al ustler kalsın diyorum apaciye donduruyolar.Oyle dolaşmaktansaa vur dayı diyorum 5numaraya.
Neyse sacım uzuyor yine bu sefer yine baska berbere gidiyorum dayı diyorum şu kafama bak sen bişeyler ayarla diyorum.Yine husran.
Fotoğraf gosteriyorum olmuyo.
Baska birinin kafasını gosteriyom olmuyo olmuyo
Başka birine gidiyorum Abi cok az kes yani azcık al tamam gozunu seveyim kısatma diyom,tamam sen merak etme diyo bi bakıyom sac 5numara olmuş bide jole suriyimmi diyo sanki jole surulcek sac kaldı.

En sonunda bide eline aynayı alıyo aynayı tutupta gosteriyolarya abim nasıl olmuş diye (icimden:yine olmadıbe..hay ben senin traş eden elini *** b*k gibi olmuş)abi aslında boyle dememiştim ama yapcak bişey yok kesmişsin artık diyorum sanki olmamış desem tekrar kaynak yapacak.Tabi berberden sonra bir pişmanlık alıyo,dukkandan cıkıp,kimse gormeden eve gitmeliyim hemen telaşına girip depara kalkarak ara sokaklardan eve gidiyorum.koşarken hayatım gozumun onumden bir film şeridi gibi geciyor, keske kestirmeseydim diyorum, halbuki berbere gitmeden once ne guzel saclarım vardı.

Ne yaptıysam olmadı,ne dediysem kurtarmıyo ne hayallerle gidiyorum. 3numara sacla cıkıyorum berberden.Psikolojim bozuldu,En sonunda bir makina alcam kendi kendimi traş etcem.

Bu adamların dilinden anlıyan yokmu ne demem gerekiyor siz ne diyerek traş oluyorsunuz.Bi akıl verin.

Edit:yazı yı duzelttim.