Arkadaşlar merhaba, internette dolaşırken buldum kusura bakmayın oncelikle. Girdim baktım nedir ne değildir, birde baktım ne goreyim, isim vermeyeceğim merak eden bakar. Surekli ytpara.com'u kotulemeler bizden alınan SSler ETC Network Zoomin.tv Destek Forumu sitesinde yayınlanmaktadır. Bir kacı;

ytpara.com Hata Ustune Hata yapiyorsun.!!! | ETC Network Zoomin.tv Destek Forumu

Heni Hazbay.! Ben bu adamı cok sevdim | ETC Network Zoomin.tv Destek Forumu bulinkteki yazı, "2013 yılının 4. ayından bu yana, Googleden daha akıllı değilsiniz, illegal işlere bulaşmayın diyorum ama ısrarla hala bildiklerini okuyor, ytpara.com uyeleri. Kimisi acaba diyerek kimiside kendini cok akıllı gorerek birşeyler yapmaya calışıyor.! İşte arkadaşlar buda kanıtı Bu adamlardan daha akıllı değilsiniz "​

daha fazla araştıramadım sinir katsayım yukselmiş durumda zaten, eğer bu konuyu sakıncalı bulan ADMİN'ler konuyu silebilir, yanlış bişey varsa şimdiden butun arkadaşlardan ozur diliyorum. Sadece bu forumdan bilgi aldığım bu forumun bana fazlasıyla katkıda olduğunu duşunerek kendime bu tarz kotulemeleri yediremedim, tekrar ozurdilerim...