Merhaba arkadaşlar,
Eşimle ilişkiye girmiştik ve bir kaza oldu icime boşaldı. Yumurtlama gunummuş o gun de! Ella ictim ertesi gun. Kapattım konuyu kendi kafamda.
Son 2-3 gundur uyanınca midem bulanıyordu. Oruc tuttuğuma bağladım onu da.
Evvelsi gun ruyamda eşim annem ve ben ev arıyorduk. Arabayla sokak sokak geziyoruz bulamıyoruz ama. Gece bir yerde kalmak icin duruyoruz balkondan bakıyorum aşağıya birisi olmuş polisler gelmiş. Arka balkona geciyorum kedilerim uyuyor orada ve birden uc beyaz guvercine benzer kuş geliyor. Demire konuyor birisi cok guzel o bana ve kedilerime doğru onde diğerleri arkada yaklaşıyorlar.
Onceki gun de teyzemin bebeği olduğunu anneminde bebek yapmayı duşunduğunu gormuştum.
Velhasıl dun kuzenim ruyasında beni gorduğunu yazdı sırtıma bebek dovmesi yaptırmışım. O yazdığı sırada annemde telefonda ruyasında cok guzel bir kızım olduğunu gorduğunu soyledi.
.
Bugun sabah bulantıdan sonra doktora gitmeye karar verdim. Dahiliye uzmanına gittim ve refluden şuphelendi, ben kaza olmuş olduğundan bahsettim. Ella ictiğimi de soyledim. Yine de kan testi istedi tedavi icin. Ve beta HCG 148 cıktı! Hamileyim...
O kadar şok oldum ki. Daha sonra hemen kadın doğuma gittim. Ayrıca over kistim varmış. Ayrıca ella ictiğim icin bebeğimde sorun olabilirmiş. Oyle soyledi ve 2. Şoku yaşadım. Beklemediğim hamilelik ayrı, kendi elimle bebeğime zarar vermiş olma duşuncesi ayrı. Tabi panikle guvendiğim bir doktora daha danıştım. 1 kez icilen ellanın zarar vermeyeceğini ancak dış gebelik ihtimalini arttırdığını soyledi.
Diyeceğim o ki arkadaşlar ella falan guvenmeyin. Verecek Allah veriyor onu... Burada bu konu başlıklarına benzer başlıklar gordum. Bilgi vermek istedim.

Edit: Dun keseyi gorduk progesteron ve bhcg cok yuksek Sıkı sıkı tutunmuş sana dedi doktorum
Bu arada Ella yılda 2 falan icince etkinliği azalıyormuş bilginize