Selamın aleykum arkadaşlar bir arkadaşla bir anlaşmazlık oldu biz olayı yaşadık siz kuşbakışı bakabileceğiniz icin size sunmak istedim . Kesinlikle şikayet konusu değildir ve yorum atıpta odul isteyen herkeze 500 ile sınırlı 10 tane onayli bedavaya kanal atacağım arkadaş kanalları teslim edince . 10 gun sonra teslim edeceğini soyledi 10 gun sonra mesaj atarsanız kanalları atarım mesela 10 kişimi istedi 50 50 50 vericem kanalları 500 u tamamen buna yatıracağım sebebi aşağıda anlarsınız . Zaman ayıracağınız icin teşekkur ederim .

Gelelim konumuza bir arkadaştan 500 adet kanal siparişi ettim ve kampanya olduğunu soyledı 500 kanal 500 tl ye anlastık .

Arkadaş belirttiği teslimat gununu 6 gun gecmişti Konuda yazdığı yazıda her gecen gun %10 fazla kanal SOZU vermişti hakkım olarak kanal talebinde bulundum hatta zora sokmamak ve işleri sıkıntılı sattığı kanallar topluca hepsinin kapandığından dolayı %7 e cekmek istedim iyiliğini duşunerek yazdığım metin ve verdiği cevap

Gerekli acıklamayı yaptıktan sonra arkadaş hakkım olduğunu kendiside anladı ve 2.Defa sozunu verdi .

Eyvallahlar cekildi konuşmamız bitti 15 dk gecmeden yeni bir mesaj geldi benim gozumden gorduğum kadarıyla kacış yolu aramaya başlamıştı ve bana uzun zamandır konuya girmediğini soyledi ve ekim ayının duzenlemesi olduğunu soyledi ama 2 kasımda konu guncellenmişti ve hala yazı var idi .

Burada şaşkınlığım başladı arkadasın dediğine gore soz verdiğim dediği metin bir kampanyamış sozun kampanyasımı olur Hadi diyelim oldu ben kasım ayında kampanyanın devam ettiğini ve o kampanyadan yararlanıyorum ama bu seferde o sozun kampanyaya kasım ayında girmediğini soyluyor oyleyse 2 kasımda girdiğinde silmesi gerekmiyormuydu herneyse devam edelim

Bu ve bundan sonra yazdıkları bana o kadar sacma geldiki buyrun beraber bir bakalım

Arkadaşın konusu :

Şimdi arkadaşlar Bu konuda haklı olan kişiyi soyleminizi sizden rica ediyorum .

Aynı zamanda yeni bir onaylı mail satışı yapan arıyorum ayda ortalama 4-5 k alışveriş yapabileceğimiz ve toplu kanal kapanması veya herhangi başka sorun yaşatmıyacak birisi . Tekrardan teşekkur ederim ilginiz icin