Edit: Arkadaş Hala Paramı Vermediği İcin Whatsapp'tan gonderdiği Sesli Mesajı Yayınlıyorum. İfşa etmek en sevmediğim şeydir. Ama hakkımı yiyene de her şeyi yaparım..
Merhaba arkadaşlar,
Bu şahsın (daha onceleri kardeşim diye hitap ettiğim kişinin) forumdaki nick'ini bilmediğim icin şikayet konusu olarak acmadım. Bu ZAVALLI şahısla 7-8 aylık bir ticari gecmişimiz var. Ve bundan mutevellit de surekli goruşuyorduk youtube ile alakalı. Ve bir gun uzun uğraşlarım sonucunda kapanma olayını cozduğumu ve satabileceğimi soyledim. Onden anlaştığımız miktarı aldım. Ve taktiği anlattım. Ve her ay da odemelerini İngilitere'deki bir tanıdığımın banka hesabına cekecektik. Hem bundan dolayı hem de taktik satışından dolayı da %10 verecekti. Fakat vergi olayından dolayı da bunu karşılıklı olarak anlaşarak %30 yaptık. Fakat bu zavallı şahıs kurnazlık yaptı. Pin gelmedi adrese. Banka hesabı icin gelen tutarı verdim onaylanmadı dedi. Sonradan anladım ki pin adresini de benim adrese vermemiş. Başka yontemlerle halletmiş. Ve her gun bana yazan bu zavallı cocuk, adsense hesabında 4 haneli kesinleşmesine rağmen ne arayıp ne de sormamaya başladı. Ben yine iyi niyetli duşundum ama maalesef gercek oyle değildi.. Parayı coktan almış bile.. Ve beni de whatsapptan engellemiş. Aradım meşgule aldı. Sonra da sessize aldı ve sonradan da telefonunu kapattı ve sonunda da engellemiş.
Bu yazıyı muhakkak okuyacaksınıdır... SANA TEK SOZUM YAZIKLAR OLSUN. BU KADAR AŞAĞILIK OLACAĞINI DUŞUNMEMİŞTİM..
Not: Kapanmayı cozduğum ay ben de 4 hane aldım. Daha sonra surekli başka aksilikler oldu. Telif, 10k olayı vs. Bundan dolayı artık cok uğraşmıyorum...
Bu sahtekarın bilgilerini şuraya koyayım da herkes dikkatli olsun. Butun forum sitelerinde de yayacağım bilgilerini...
İsim Soiyisim : Nuri Dağaşan
Tel No: 05315965739
Bir Sahtekarlık Hikayesi ( NURİ DAĞAŞAN )
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Bir Sahtekarlık Hikayesi ( NURİ DAĞAŞAN )