Arkadaşlar merhaba. 5 haftalık hamileyim cok şukur. 1 duşuk, 4 negatif tup bebekten sonra hamileyim. Haliyle yureğimiz ağzımızda zaten eşimle. Hafta sonu lekelenmem oldu acile gittik cok tedirgin oldum. Evde kalmak istiyorum bi sure. İşyerinden uc haftalık izin almaya gittim bugun. Aile hekimim evime uzak işyerime cok yakın. Gitmişken kan vermek istedim. Uc hafta uzak olucam cunku. Aradım sağlık ocağını gel kan ver dediler. Gittim doktoruma cok kısaca duşuğumu, negatif denemeleri, lekelenme yaşadığımı, gergin olduğumu ozetledim, kan vermek istediğimi soyledim, git kese gorununce gel dedi. İzin aldım, sonra gelmem zor olur şimdi versem olmaz mı dedim. Randevusuz gelmişsin diye bağırmaya başladı. Aradım gelmeden dedim, hamileler randevusuz gelebilir sen hamile değilsin gelemezsin, ben seni cağırmadım diye bi suru bağırdı. Sonra ben de ona bağırmaya başladım, bayağı tartıştık. Hemen cıkıp aile hekimimi değiştirdim. Ama cok kotu oldum saatlerce ağlamam kesilmedi. Sabime ve cimere şikayet ettim. Boyle şeyler olabilir gibisinden otomatik cevap geldi. Zaten bebeğe bişey olacak diye cok korkuyorum, tum gunum gerginlikle gecti. Allah korusun kotu bişey olursa yanına kar kaldı. İlk gebeliğimde de doktorum 10 haftalık kurtaj olmuştum bi kere bile aramamışlardı sağlık ocağından, sanki beklesem cağıracaktı, bi de o cağırmadan gitmişim diye bas bas bağırıyor.