Herkese merhaba arkadaşlar.Ben gectiğimiz ocak ayında 5. Haftada bebeğimi duşurdum.Sonrasında kontrol vs. Regli herşey duzenli oldu.2 ay ara verdikten sonra tekrar bebek icin start verdik.Gectiğimiz 25 martta(3 gun erken oldu)Regli oldum.(Duşukten sonra da bekarkende hep duzenli olur benim)Sonra seyahate cıktık biraz uşudum.9 nisanda tekrar oldum.Yumurtlama donemimdi.Değerlendirdik eşimle ve akıntım yoğundu.4 gun surdu.Ama garip bir şekilde kan kokmuyor,Sulu pembe ve ince ince parca atar gibiydi.Bittikkten sonra doktoruma gittim.Bir problem yok hormonal birşey olabilir dedi.Hatta kan birikmesi goruyorum tekrardan regli olacaksın.3. Gun gel hormon testi yapalım dedi.Bu arada bittikten sonra beyaz yumurtlama akıntısı o gun son 3 gune kadar devam etti.Ve biz o zamanları da değerlendirdik.Folik asit kullanıyorum.Ama ben hala 5 mayıs oldum regli olmadım.Bugun ilk reglimin uzerine 42 oldu.Eğer oburude regli ise oda 27 gun oldu.Test ozellikle yapmıyorum.Ama ne olduğunuda anlamadım.Karnım regli olacak gibi ağrıyor gidiyorum birşey yok.Goğuslerim şiş ucları ağrıyor.Gecen hafta 1 hafta parollla gecirdim baş ağrılarımı.Ben anlam veremedim.Benim gibi bu durumu yaşayan hamile kalan yada bir fikri olan varmı? Yardımlarınızı rica ediyorum.