Herkese iyi gunler diliyorum merhaba
Ben bir şeyi merak ediyorum. Ben bir sağlıkcıyım ve obezite servisinde calışıyorum. Sağolsun calışma arkadaşlarım yardımcı oluyorlar hastaları veya ağır eşyaları kaldırmamam gerektiğini soyluyorlar yardım iste bizden diyorlar.
Fakat sağlıkcı olanlar beni anlayacaktır ki hastaneler planlı iş yapılacak yer değil, bazen hasta duşecek gibi oluyor ve 150-200 kg kadını tutup yatağa kaldırmak zorunda kalıyorum. Yabancı hasta bakıyoruz, bazen iletişim problemi oluyor ve hamileyim desem de boynuma sarılıp yataktan kalkmaya calışıyorlar. Gibi gibi bir cok ornek verebilirim..
Yaptığım işi cok seviyorum fakat hamilelikte obezite servisinin bu denli zor olacağını hic duşunmemiştim
Bu konuda ne yapabilirim? Gun boyu kasık ağrım dinmiyor neredeyse, eve gidip dinlenince gecer gibi oluyor zTen yeni mesai saati başlamış oluyor. Hep aynı dongu..
Calıştığım bolum ile ilgili doktorumdan bir rapor veya yazı almam mumkun mu acaba? İşten ayrılıp rapor alıp kimseyi zor durumda bırakmak istemem asla ama en azından farklı bir bolume gecebilmem icin..
Mesela aynı hastanede arkadasım sırf hastanede covid vakaları arttı diye heyet raporu almış. Cok şaşırdım. Bu tarz raporlar almak mumkun mu?