Arkadaşlar bu gun yaşadığım ilginc olayı sizinle paylaşmak istedim....

yaklaşık bi sene once kucuk bi kaza yaptım duran bir arabaya surttum.Arabamdan inip tutanak icin resim cekiyorken aracın sahibi geldi ,aracında bir hasar yoktu.Fakat ben kendi aracım icin tutanak tutmak istedim kasko icin.Dur napıyosun sigortam yok benim diyip tutanak tutturmadı kasko firmasını aradım tutanak isted durumu anlattım polis cağır ne hali varsa gorsun dedi.Sonra adamla konuştum yapma abi sen bi beyan ver yada duvara surtmuş gibi yap polisi cağır tutanak tutsunlar halledersin dedi bende safım ya kıyamadım ok dedim adamda zaten oturduğum yerde otoparkcı eyvallah dedik.sonra arabayı uygun hale getirip polis cağırdım poliste meğers mobeseden gormuş olay sırasında yanımıza gelmiş ama mudahale etmemiş
neyse cok uzamasın oda tutmadı tutanak otoparkcıya soyle sigortasını yaptırsın sonra tutanak tutun dedi ve ben otoparkcının yanına gittim.abi dedi param yok sen yabancı değilsin yanda sigortacı var sen hallediver ben sana veririm paranı dedi .Bizde safız ya senet imzalatıp sigortasını yaptık tutanak falan iş halloldu.Sıra paraya gelince adam yan cizdi

ASIL OLAYBUNDAN SONRA BAŞLIYO....

Ben seneti avukata verdim avukat bi araştırdı,adam zaten mimli yuz kızartıcı sucu bile var :s ben tabi dumur avukat dedi sen vazgec bu işten cıkmaz bişi adamın 20-25 icra takibi var sana sıra gelmez dedi.Yapacak bişi yok ben dondum eve canım cok sıkıldı sen iyilik yap kazık ye

ALLAH'IM DEDİM SEN HAKLARINDAN GEL SANA HAVALE EDİYORUM HİDAYET NASİP ETCEKSEN HİDAYET NASİP EYLE ETMİCEKSEN KAHRET BUNLARI DİYE DUA ETTİM....

gecen cuma namaza giderken yine otoparkın onunden gecerken rabbim dedim bunların başına yık şu otoparkı diye icimden gecti ve sonuc

https://youtu.be/0bQI-BOwM6U

videoyu cekerken elim ayağım titriyodugarip bi histi...

demek ki neymiş kimsenin ahını almıcaksın
ve neymiş dua en buyuk silahmış
birinin hakkını yiyip o gune mutlu olabilirsin ama unutma onunda vakti gelecek.....
bu arada bu devirde senet bi işi yaramıyo birine bişi verirken tekrar duşunun

Esen kalın....