Google'un ucretsiz blog sisteminden faydalanıp 25 tane blogspot acsak ilk ay biraz kassak ikinci ay her birinden gunluk 4 dolar gelse adsense de 100 dolarlık kazanc olur. Adsense'nin blog kısmıyla ilgilenen arkadaşlar tek blog yerine coklu blog calışmaya ne gozle bakıyor acaba ? Bir blog giderse diğer bloglar da zincirleme gider mi ?
*** da benzer duşunceye girmişler mesela :
"Bu sektorde buradan malum cok kişi kazanıyor. Kimileri sitede adsenseden kimileri icerikten kimileri yazılımdan herkezin ortak amacı para kazanmak. Şoyle bir duşunce icersindeyim ve siz değerli hocalarımızdan bilgi almak istedim.
Şimdi gunluk 50$ gelirli bir site yapmak icin gerek icerikten gerek seodan gerek link alımından buyuk emekler verilmesi lazım ve buyuk paralar harcanması lazım.
Benim kafamdaki duşuncem şudur 2 adet sitem olup 3000 dolar kazanacağıma
100 adet sitem olsun gunluk hepsi 1 dolar geliri olsun.Sitede toplu havuzlu bot satan arkadaşlar var onlarlada anlaşıp aylık 100-200 bot parası verip siteyi bir nevi guncel tutmuş oluruz.Yani gunluk 1 dolar kazanmak icin sanıyorumki sitenin hiti 200-300 olsa kafi kalacaktır.100 domain + host + bot ara arada kazandıkca seo calışmaları ve link calışmaları yaptırırım diye duşunuyorum yani başta belkide 500-100 liralık butce ile şahane bir sistem ortaya cıkabilir.
100 adet siteye 100 adet bot gunluk 10 icerik girse zamanlanarak gunluk 1000 icerik yapar..Sizce ne derece mantıklıdır Saygıdeğer arkadaşların yorumlarını bekliyorum."
Blog İcin Beyin Fırtınası
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Blog İcin Beyin Fırtınası