Antalya Jinefem Ozel Tıp Merkezi
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Antalya Jinefem Ozel Tıp Merkezi
-
28-09-2022, 00:33:13Merhaba; Kasım ayında rutin kontrolumde uzman Havva Yılmaz ve radyolog Gul Ajlan Ozkan beni yaklaşık 40 dk ultrasonla muayene etti, 8cm buyukluğunde miyomumun olduğu, rahatsızlık vermedikce 6 ay-1 yıl idare edebileceğimi soylediler ve bende hicbir kuşku yaratmadılar. 3 senedir gittiğim doktorlardı sonucta. Şubat başında gecmeyen bel ve sırt ağrısından dolayı başka bir jinekolog´a gitmeyi iyi ki akıl etmişim ki yumurtalık kanseri teşhisim konuldu erken evrede. İstanbul ’da, 12 cm ye ulaşan kitle başarıyla cıkarıldı, şimdi kemoterapi surecim devam ediyor. Bunu 8 Şubat ’ta ilk duyduğumda Havva hanımı aradım, boyle şupheler var, ileri tetkik istiyorlar dedim, o da biz teşhisimize guveniyoruz, rahat olun oyle bir şey cıkmayacak dedi ve sonrasında bir daha hic arayıp durumumu merak etmedi, sozde 3 yıllık hastasıydım... Eğer ilk başta şuphelenselerdi belki ameliyatta kaybettiğim sol yumurtalık ile birlikte sağ yumurtalığımı da ayrı bir ameliyat ile kaybedecek olmazdım,, ayrıca 6 yerine 4 doz kemoterapi ile sağlığıma kavuşabilirsin, ki ben daha 37 yaşımdayım. Kimseye haksızlık etmek istemem, belki kitle 2,5 aylık surede yeni cıktı ve hızlıca buyudu, kimse net birşey soyleyemiyor ancak goruştuğum her doktor 8cm ilk bir kitle beklenmeden alınmalı, hastayı 6 ay-1 sene diye bekletmek en buyuk hata diyor... Bu kurumu ve doktorları tercih ederken benim hikayemi de goz onune almanızı oneririm. Herkese sağlıklı gunler dilerim