Merhaba arkadaşlar ard arda 2 tane duşuğum oldu. Polikistik overliyim doktor tedavisiyle gebe kaliyorum yumurta takibi catlatma iğnesi vs. Evet gebelik oluşuyor keseyi de goruyoruz ama keseyi gordukten 1 hafta sonra falan duşuk yapıyorum maalesef ilk duşuğum Şubat ayında oldu 2. Duşuğum de 16 Mayıs pazar gunu oldu işte benim gibi olanlar var mı acaba umut olabilir misiniz ? İlk dusukten sonra genetik testi yaptık trombofili paneli 6li test sonucumuz cıktı normal cıkmıştı hepsi ama yine de bu gebeliğimde coraspin ve kan sulandırıcı igne kullandım eşimle olan sonucumuz daha cıkmadi daha doktorum onu istedi kesinlikle. Bide rahim filmi cekmiştim hafif sağa donuk demişti gebeliğe engel değil demişti ilk duşukten sonra histereskopi yapacam dedi yapmadım bi kere daha denemek istedim ve sonuc yine duşuk bu sefer onu da yapacağım histereskopiyi yani . Bide sigara kullanıyorum baya azaltmıştım iki 3 tane iciyordum bi sebepte bunu gosterdi işte doktorum onu da 0 a indirmen gerekiyor bu sefer de bunları yapıp tamamlayıp oyle tedaviye başlayacağız. Benim gibi olan var mı acaba umut olabilecek moral motivasyon verebilecek lutfen yardımcı olun