Youtubeye 2013 Tarihinde Başladım. Başlarda Biraz Zorlandım ilk 3 ay toplamda 20 TL aldım ve Pin yola cıktı. Daha sonra Bir şey Keşfettim ve 3 Ayda 20 TL kazanırken 10 Gunde 1900 TL aldım. Gunluk kazancım 250-500 TL arasına cıktı. Peki nasıl mı elbette araştırarak biraz da şans. Başbakan Youtubeyi kapatınca Turk Calıştığımdan Dolayı tekrar kazanclar 0 oldu. Anladım ki Turke Guven olmaz.Katagori değiştirdim.
Sonra Benden Daha once bu işe başlayan bir arkadaştan aldığım bir kac katagoriyle işe koyuldum.
Anladım ki Para kazanmak İstiyorsan
Azim şart Ya Az kanal sağlam kanal mantığı yada Cok Kanal Cok spam mantığı Bu 2 secenekten birisini secmek durumunda kaldım bende cok kanal cok spam seceneğini sectim elbette onume her geleni yuklemedim.
Gunluk 2 3 Kanal yapmaya calıştım. İLK DEFA VDS ALDIM. Vds ile kanal kopyalamaya başladım İlk Ay 400-500 TL alırken ikinci ay 1000 TL ye cıktı kazancım. Cooook Sabırlı olmak gerekir cunku YT de videolar ilk ay cok az izlenirken birden aşırı bir patlama yaşayıp izlenim almaya başlıyor. Orneğin bir kanalımdan ilk ay 80$ almışken ikinci ay 400$ ustu aldım.
Tabii arada kapanmalar yaşadım 20 kanalımın 20 side birden askıya alındı.
Anladım ki Sadece SPam değil Sağlam Spam yapmak gerekiyor. Artık bir kanala girdiğimde gecmişi silmeden cerezleri silmeden hic bir kanala giriş yapmadım ( İp Değiştirmiyorum 6 7 Kanala arka arkaya girersem arada bir değiştiriyorum. Girdiğim Kanal eğer askıya alınmışsa Hemen ip değiştiriyorum diğer kanalıma girmeden.).
Peki ne mi oldu 0 Kapanma yaşamaya başladım ( Telifler haric)
4 Ay once actım 20 kanal 4 Aydır neredeyse hic calışmadım fakat kazancım 3 4 Haneden aşağıya inmedi. Yani size şoyle soyleyim bir işi yapıyorsanız Temiz yapın. 4 ayın sonunda 13 Kanalım tabiki de kapandı teliften. Şuan 7 Kanalım kaldı. Universiteye hazırlandığım icin Şuan calışmıyorum Şukurler olsun ki 7 Kanalımdan En az 3-4 haneli (Yuksek Miktarda 3 Hane $ ) Para alıyorum.
Youtube her gun işleri zorlaştırıyor. Bizlerde her gun yeni şeyler keşfedip yolumuza devam ediyoruz.
Her zaman kararlı olun asla pes etmeyiniz.
Bir kanal az para getiriyor diye silmeyin Bilinki 3 ay sonra izlenmeyeceğini veya cok izleneceğini bilemezsiniz.
Peki Nereye Kadar Spam?
Ben spam yapıyorum Cunku universite sınavım var zamanım ozgune yok.
Size ciddi anlamda icten gelerek soyluyorum Kesinlikle ozgune gecin. %100 Helal para %100 Kazanc %0 Stres.
Her gun Acaba bugun kanalım teliften kapandımı stresinize girmenize gerek yok. Zamanınız bolsa ozgun calışın.
Peki Onerilerim Nedir mi?
Kendi stilinizi yaratın. Spamı bile ozgun yapın