Merhabalar arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır konuyla ilgili forumları ve yazıları takip ediyorum. Ben de hamilelik surecinde yaşadıklarımı sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim. Mart ayının 9 unda kapalı safra kesesi ameliyatı gecirdim. Ayın 10 ununda adet donemim başladı. Ve sonrasında 2 ay boyunca adet gormedim. Ameliyattan sonra boyle sıkıntıların yaşanabildiği soylendi. 2 hafta once ovulasyon testinde cift cizgi gormem uzerine(adet olmadığım icin yumurtlama doneminde olabileceğimi duşunmedim). Eczaneden gebelik testi aldım ve orada da cift cizgiyi gordum. Zaten 2 hafta suresince kasık sancılarım goğus hassasiyetim ve vucudumda şişkinliklerim iştahta artışım mevcuttu. Sonrasında hemen kan testi yaptırdım sonuc 202,00 cıktı. Şaşkınlık mutluluk her şey birbirine karıştı derken, kan testi yaptırdığım gun kanamalarım başladı. 2 gun sonra tekrar test yaptırdığımda değer 102 ye duşmuştu. Acildeki doktor vucudun gebeliği sonlandıracağını soyledi. Kanamalarım giderek arttı. Ve tabi sancılarım da. Duşuk gercekleşti mi bilmiyorum. Yarın bir test daha yaptıracağım. Doktor değerler sıfırlanana kadar yaptırmalısın dedi. Burada okuduğum ve cevremden duyduğum kadarıyla hamileliğinde kanamalar yaşayan ve sağlıklı doğumlar yapan arkadaşlarımız var. Ve hcg hormonu duşup yukselenler de.. Kanamam cok azalmasına rağmen kasıklarımdaki sancılar hamileliğimi oğrendiğim gunlerdeki gibi devam ediyor. Kanamalarla birlikte duşuk yapmış olsaydım hamilelik belirtilerim sona ermiş olmaz mıydı? Ustelik baş ağrılarım ve uyku cokmelerim başladı. Yarın testten sonra değerlerim yukselmiş olursa işinde uzman bir doktora gideceğim hemen. Ama sanırım benimki kimyasal gebelik gibi bir şey(tabi eğer duşuk gercekleştiyse). İnsan anne olacağı haberini alır almaz nasıl boyle bir bağ kurabiliyor, olumsuz bir durumda nasıl darmadağın olabiliyor inanılır gibi değil. Burada yorumları okurken sizlere cok dua ettim. Tum anne adaylarına sağlıkla bebeklerini kucaklarına almak nasip olsun

Sizler de benim icin dua eder misiniz? Annelerin duaları kabul olur

İnanıyorum hayatta her şeyin bir nedeni var

Herkese mutlu bayramlar diliyorum