INVICTA Reserve Excursion Chrono saatimi ihtiyac nedeniyle satıyorum saatte en ufak cizik bile yoktur arkadaşlar saati istanbul mecidiyekoy pirlant saatciden aldım saati okadarda cok kullandığım yok maden bolumunde calıştığım icin pek takmıyorum saati sadece tatil gunlerinde takıyorum saat resimde gorulduğu gibidir

FİYATI: 1.250 :tl `dir son fiyattır arkadaşlar

Resim kaynağını saati satın aldığım siteden aldım Ucreti PM yolu ile bildireceğim
INVICTA Reserve Excursion Chrono - Pirlant

ozellikleri

Urun Detay
Kasa Ebat : 52 Mm
Kasa Renk : celik, Sarı Altın
Kasa Materyal : Paslanmaz celik
Cam : Flame Fusion
Su Gecirmezlik : 20 Atm / 200 M
Mekanizma : Eta
Mekanizma Adi : G10.211
Mekanizma Tipi : Pilli
Mekanizma Acıklama : Swiss
Mekanizma Tipi : Kurmalı Mekanizma
Taş Sayısı : 6
Kadran Renk : Kahverengi
Kordon Renk : Kahverengi
Kordon Materyal : Deri
Turu : Kayis
Genişlik : 34 Mm

Marka hakkında

İlk saatlerini 1837 yılında unlu La Chaux De Fonds şehrinde uretmeye başlayan Invicta, İsvicre yapımı saatleri makul fiyatlarla buluşturma kararlılığı ile sektore giriş yaptı. O gunden sonra iddialı ve dinamik yapısı ile saat dunyasında onemli bir yer edinerek, sınırları aşan boyutlardaki saat tasarımları ve İsvicre saatcilik kalitesiyle bugun bir fenomen haline geldi. Invicta aynı zamanda A.B.D. ’nin en cok satan saat markası olarak Hollywood yıldızlarının da vazgecilmezi. En uzun soluklu ve guclu İsvicre saat markalarından olan ve adını alt edilemez manasındaki Latince kokenli “invincible” sozcuğunden alan Invicta, “Bazı mitler gercektir!” sloganıyla gucunu ve efsane olmaktaki kararlılığını apacık ortaya koyuyor.
konu multidir