satista son gundur bu aksam 20.00 de satis kapatilacaktir yontemler alan arkadaslar disinda verdigim soz geregi tarafimdan hicbir zaman kimseyle paylasilmayacak kimseye de bir daha satilmayacaktir
alinan 27 kalan kontenjan 3 tur
SON EKLEME: asagidakilere ilaveten kazancli pek bilinmeyen bomba bir icerik daha verilecektir
Forum sahibi ile gorusulmus onay alinmistir.
Asagidekilerden (satisa konu olan maddeler )bazilari su ana kadar forumda bilinmeyen yontem ve basliklardir bazisi kendi deneyim ve tecrubelerimdir bazisida zamaninda bu isi profesyonelce yapan foruma hic ugramayan usta bir eski yazilimci arkadastan zaman icinde ogrendigim bilgi ve yontemlerdir.
Daha once forumda bazi arkadaslara pm ile verdigim bi kac onemli taktikten sonra vermediklerimden elestiri aldim bazisida odemesini yardimim sonunda alarak tesekkur etmistir.hatta vermediklerimden bu bi kac yontemi pm ile satarmisin diyenler olmustur hepsini normal karsiladim ama satmadim satis isine her zaman karsiydim ama bu seferki tek bir yontem satisi degildir bazilari forumda gormedigim aciklama ve taktiklerdir ve kimseye verilmemistir ayrica bir yogun emek gerektirmektedir ayrica talep olursa gelen paranin bir kismi emegim karsiligi kendime kalacak bir kismida kendimi bir suredir zorunlu hissettigim bir hayir isine aktarilacaktir 3 yili askin surede ilk ve son satis isim bu olacaktir cunki daha oncede yazdim gerek ailem istemedigi gerek kendi meslegimden dolayi ve 50 sine yaklasan biri olarak sagligimi dusunerek artik vakit ayiramiyorum yani :
ZORUNLI OLARAK KAPATIYORUM DEVREN SATILIKTIR
Bu yontemlerle farkli kategorilerde temiz kazanan 100k-2M arasi izlenimi olan kanallarim vardir
YOUTUBE
-
-iki asamali topluluga kesin cozum ( uygulanan islem sonunda asla topl. gelmez .creativ communs videolari ile alakasi yoktur )
-video trende sokma partnerde kanalda onerilene cikarma (ugras ve deneme gerektirir)forumda daha once bahsedilen yontemler degildir.
-adsense form cikmayan adsenselerde formla onaylama yolu yeni bir yontemle kesin cozumdur(amerikan adsense haric) 3.pinden sonra
-adsense spama dusurmeme (1yildir hic bir adsensem spama dusmemistir )kendi calisma yontemimdir
-para kazanmasi giden videolara para kazanmayi geri getirme (birincisi basittri forumda bilinen gecen biryontemdir olmadigi taktirde ikinci yontem basit render gerektirir(kanal degil videolara
-vds ve bot de calisma taktigi riski aza indiren bi kac bilgi
-kendi pc de gunluk sinirli sayida onaya takilmadan temiz gmail acma
-en kuvetli tlf li iceriklerde tlf riskini en aza indirme yontemi ugras gerektirir(klasik render islemi degildir)
-googl in diger alanlarini yt icin etkili olarak kullanma ornek aciklamalar ve bi kac yontem(ugras gerektirir abone ve izlenim icin etkili bir yontemdir )
-spamdan basit yolla kazancli ozgune gecisin yolu (compilation tarzidir ) ornek program verilecektir
-3D guncel uygulama kd cabuk coker ve guncellenir takip gerektirir (su an icin garanti veremeyecegim tek konudur)
-ozgun de kisa surede ilerlemek icin izlenecek yol (ozgun kanali olanlar icin hizli izlenim ve abone icin etkili gecerli bir yontemdir )
iki yila yakin duzenli odeme aldigim iki kategori icerikler isimleri ve kaynaklariyla verilecektir
-Sifir tlfsiz (cogu icerige render gerekmez) sadece topl. gelir yukaridaki yontemle toplulukda gelmez cok cabuk hit alan iceriktir bgbm si dusuktur ama izlenim ozellikle abone
cok gelir BIR COK VIDEO ISMIYLE VERILECEKTIR
-bgbm si yuksek bir kategori (video basliklariyla) sadece manuel tlf riski coktur render gerektirmez oldugu gibi atilabilir hemen izlenim alir kisa sureli rutin kazanc icin
-kaliteli icerik bulabileceginiz tortent (Tr den acilmaz avrupa lokasyon vds gerekir)
ve Video kaynagi site (proxy vaya amerikan lokasyon vds gerekir)
hala kazanc aldigim kategorilerdir birakacagim icin verecegim surekli calistigim pek bilinen kategoriler degildir hala kazandirmaktadir
YENI EKLENMISTIR :3 yil askin sure icinde calisitigim ve bazilari render gerektiren farkli dillerde 60 dan fazla icerik video isimleriyle verilecktir
DAILYMOTION
-Dailyde izlenim yukseltmenin en etkili yolu tek bir islemdir mutlaka yapilmasi gerekir izlenimi dolayisiyla kazanci yukseltir onu gostericem PINGLEME VE PAYLASMA DISINDA
-dailyde garantili gunluk duzenli gelir getiren 3 icerik (asagida linki verilen kanaldaki icerikleri disinda )
ismi ve kaynagiyla verilecektir
FACE hakkinda gelecege yatirim icin bir bilgi ve uygulanacak yontem
satis bir kez yapilacak sali gunu sonlandirilacaktir sali aksamina kadar pm ve skype ile talepler alinacaktir yeterli talep olmazsa (kafamdaki sayi en az 10 dur bu sayi olmazsa verecegim hizmete degmiyecegi icin ) satis iptal edilecektir verilecek hizmet dosya hazirlanarak bi sonraki gun gunu odemeler alinip eszamanli teslim edilecektir sonrasinda skypeden sadece hafta sonuna kadar online destek olarak verilecktir
yaklasik 2 ay sonra geri odeme garantilidir (bazi yontemlerin islemesi icin bu sure yaklasik tir) bu sure sonunda verdigim icerik ve yontemleri uygulayarak calisan arkadaslardan ben hic kazanamadim diyenlerin bazi kanallari incelenerek zaten anlasilacaktir gercekten kazanmadigi gorulurse parasi tamamen geri iade edilecektir kimlik ,yasadigim yer telefonum vs. alan arkadaslara verilecektir.
garanti verdim ytde tam ozgun kanal ve adsenselerin bile garantisi yokken ve surekli guncellemelerden dolayi kazanmanin en zor oldugu donem olmasina ragmen
cunki buradaki genc issiz hatta evini gecindirmeye calisan kisilerin kazanamiyacaksa ne bi kac kurusunu ne ahini ne de gunahini alirim bu yastan sonra...
Fiyat 600 tl dir kesinlikle pazarlik ve tek yontem satisi yoktur pakettir
pm veya kisa gorusme olmak kaydiyla skype:mevala11
bi kac ornek
Zemdune36cevdane - Dailymotion