Belirtilerini daha once bir konu acıp yazmıştım zaten, şimdi geri kalan sureci anlatmak istiyorum biraz. Oğrendiğimde inanılmaz derecede şok olmuştum. Değerim 1700 kusurdu. Doktorum iki secenek var; ya metatreksat diye bi ilac var ondan yapıcaz ve seni gozlemlicez hastaneye yatırıp dedi, ya da laparoskopi yapıp alıcaz dedi. Ben artısını eksisisini değerlendirip laparoskopiye karar verdim. İğne olursam 6 ay cocuk yasaktı beklemek istemiyordum, ayrıca hastanede baya yatacaktım ve iğne sonucunda yine ic kanama gecirip yine ameliyata donebilirdi durum. İc kanama esnasında tupume zararda verebilirdi. Laparoskopiyi tercih etme sebebim ise tupumu korumaktı belki hic hasar vermemiştir vakumla alırız temizleri kapatırız demişti doktorum ki oyle de oldu. Git bir sonraki ay gebe kal sorun yok dedi. Laparoskopiden korkan arkadaşlarım, korkmayın gercekten en hafif amelyatlardan olabilir. Bi ayılırken sıkıntı yaşadım o da ameliyattan değil narkozdan o kadar. Onun dışında sıfır sıkıntı. Tam 33 gun oldu ameliyat olalı. Adet olmayı bekliyorum henuz olmadım. Olduktan sonra tekrar denemeye başlayacağız.