Arkadaşlar verdiğim bu haber bugun mynet.com sitesinde cıktı . Haberin linkinide aşağıda paylaştım. İsteyen bakabilir. Haber şu şekilde ;

Siyasi suikast hedefleyen 5 MOSSAD ajanının Turkiye'ye sızmak istemesi uzerine, Turk ekibi tarafından infaz edildikleri ileri suruldu.

10 Ağustos'taki cumhurbaşkanı secimi oncesinde ulkeyi karıştıracak cok ciddi eylemlerin yapılması talimatını alan ajanlar harekete gecti. Kuresel baronların işaretiyle İsrail Gizli Servisi MOSSAD'ın kontrol ettiği merkez duğmeye bastı. 5 kişilik cok ozel suikast timini Turkiye'ye yolladı. Ozellikle Turkiye'deki buyuk şehirlerde onemli siyasi hedefleri vurmak uzere yetiştirilen 5 ajan,Suriye sınırından Hatay'a sızdı.

KAOS PLANI VARDI
Yerli işbirlikcilerinin yardımıyla Batı'ya doğru yola cıkmaya hazırlandı. Ancak karşısında Turk istihbaratını buldu. Katiller şebekesini adım adım izleyen Turk timi, 5'ini de sınırın diğer tarafında infaz etti. Cesetlerini de geldikleri yolun yakınlarına bıraktı. Boylece Cumhurbaşkanlığı secimi oncesi suikast, bombalama eylemleriyle kargaşa cıkarmayı hedefleyenler bir kez daha avucunu yaladı.

KOSTEBEK PANİĞİ
İsrail'de şok etkisi yapan bu olay nedeniyle MOSSAD'ın Tel Aviv'deki merkezinde bircok toplantı organize edildi. İsrail Gizli Servisi'nin Tel Aviv'de bir kostebek ihtimali uzerinde durduğu belirtildi.

Kaynak : Mynet Mobil