Kadın doğum Dr... Fehmi Unal'a muayene olmak icin gittim. Dr... Olmuş ama kesinlikle insan olamamış.! Odaya girdiğim andan itibaren bir beni dovmediği kaldı. Yuksek ses tonu el kol hareketleriyle beni sinirden ağlattı. Usg bile bakmayacaktı ben nasıl yani diye tepki verince baktı baktı demek olursa tabii ki 30sn surmedi probu eline alıp bakıp bırakması. Bebeğim nasıl iyi mi kac kilo dememe rağmen cevap vermedi. Uclu tarama icin kan alacaklardı daha once orada kaydım olmadığı icin gittiğiniz başka hastane var mı kan kaydınız olan dedi bende soyledim ozel hastaneydi. Ancak bana iyi doktoruna devam et o zaman dedi ve ben şok. Zaten bir daha bu hastanenin onunden bile gecmem dedim ve ağlayarak cıktım odadan. Ben hayatımda omrumde asla boyle bir şeyle karşılaşmadım. Gercekten cok yazık. Durumu olmayıp mecbur gidenlere Allah yardım etsin. Ama her hastaya bana davrandığı gibi davranıyorsa kesinlikle aldığı maaş helal değil ona. Beni odadan ağlayarak stresli bir şekilde cıkardı gun boyu stresten baş ağrısı ve sancı cektim hakkımı helal etmiyorum.