Uzun zamandır nasıl bir su arıtma cihazı almalıyım ki sağlımı bozmasın ve aileme cocuklarıma yararlı bi su icirebileyim diye duşunmekteydim.Neyse uzun araştırmalarım sonucunda evime 3 adet su arıtma cihazı kurdurdum.Tabi aynı anda değil.Farklı farklı zamanlarda kurulumları yapıldı ama maalesef beğenemedim.Tuketici haklarımdan dolayı 3 adeti geri iade ettim.Neden derseniz su kalitesi istediğim gibi değildi maalesef.Sudan bir tat ve mineral alamıyordum.Hastahane laboratuarına goturduğum 3 cihazın su analiz sonuclarına baktığımda maalesef hayal kırıklığına uğradım.Sağolsunlar bu test sonucunda cihazları iade ederken hic bir sorun yaşamadım.İade hakkımı kullandım ve iade ettim.
Yine tekrar uzun uzun araştırmalar yapmaya başladım.Araştırmalarım artık cihazdan cok kaliteli bir su icmek ve damacana sularından kurtulmak idi.Uzerine birde damacana haberleri cıktı ki ne ictiğimiz ortaya konuldu.Yaklaşık bir cok damacana firmasının ne kadar rezil suları bizlere icirdiklerini oğrendik.Doktor olmamdan dolayı zamanında tum damacana firmalarının suyunu kendim test ediyordum.Acıkcası kotunun icerisinden iyiyi bulmaya calışıyordum.Orta halli mineral bakımından az da olsa bazı damacana sularını tuketiyorduk.Ama yeter dedim ve su arıtma sistemlerine derin bir araştırma yapmaya başladım.
Benim icin en kaliteli suyu nasıl bulabilirim nasıl bir su arıtma cihazı secmeliyim bunların araştırmasını yaptım.Dediğim gibi uzun uzun araştırmalarım sonucunda bir cihazda karar kıldım.Cihazın markası Dolphin Water idi.Tum şirketi acıkcası araştırdım.Sağolsunlar istediğim tum belgeleri bana gonderdiler.Cihaza ait nfs belgesi olsun ce belgesi olsun water quality belgesi olsun tum belgeleri rica ettim ve gonderdiler ve en son olarak cihazın vermiş olduğu su kalitesine ait test sonuclarını da talep ettim ve gonderdiler.
Ve en son olarak karar kıldım ve bu cihazı evime taktıracağım diye.Cihazın ismi hatırladığım kadarırıyla Dolphin Water favori su arıtma cihazı idi.Ve Yusuf bey ile goruşmem sonucunda cihazın montajını ve kurulumu yapabileceklerini.Kurulum yapıldıktan sonra test sonuclarına gore cihazı geri iade alabileceklerini vs her şeyi tek tek anlattılar ve kurulumu yapıldı.Kurulumdan bir hafta sonra hem kendi hastahanemizde hemde Hıfzı Saha'da ucretsiz olarak testimizi yaptık ve suyun kalite olarak nasıl bir sistem olduğunu gordum.
Eğer ki sizlerde test yaptırdıysanız olmadı gereken mineralleri ve alkalin değerleri analiz raporunda yer almaktadır.Sonunda tam istediğim gibi gerekli olan değerlerin yer alması sonucunda Yusuf Bey'e odeme yaptım.Cihaz gerek fiyat olarak olsun gerekse sağlıklı su verebilme ozelliğine bakarak cok uygun ve guzel bir fiyata satın aldım.Ve goruşmemiz sonucunda teknik servis konusunda 6 aylık rutin bakımlarının yapılacağını ve bakım periyotlarında bizleri bilgilendireceğini soylediler ve dedikleri gibi de oldu.Sağolsunlar her bakım suresinde ben aramadan geliyorlar ve bakımlarını yapıyorlar.
Suyu kalitesinden de bahsetmek gerekirse en temiz suyun icerisinde hangi mineraller var ise hangi ph değerlerinde olması gerekiyorsa hepsi bulunmaktadır.Buda beni mutlu etmektedir.Yeni doğan cocuğumuzu bile bu su ile banyo yaptırmaktayız.Eşim ve ben bu durumdan cok mutluyuz.
Aslında bu hem halkımız icin bilgilendirme yazısıdır Hemde bir Teşekkur Yazısıdır.Sağlıcaklar kalın diyorum.
Hangi Su Arıtma Cihazını Almalıyım (Uzm. Dr Bulut Ateş) Tavsiyesiyle
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Hangi Su Arıtma Cihazını Almalıyım (Uzm. Dr Bulut Ateş) Tavsiyesiyle