Merhaba Hanımlar,
Size danışmak istediğim bir durum var.
Sat'a gore 6+3 haftalık hamileyim. 5 gun once doktor vajinal ultrasonla bile cok zor gorebildi keseyi, belli belirsiz de yolk kesesini gordu. Bhcg testim de 3500 cıkmıştı. Yarın yine randevum var. Hic bir ağrım sızım kanamam yok. Doktor ne olumlu ne olumsuz konuşmuyor, takip edelim diyor sadece.Dinlen biraz bu ara dedi. Ben belki gec dollenme olabilir mi dedim, belki bakalım bi duruma dedi. Yolk kesesinin varlığı en azından boş gebelik değil dedi. Ama beta hcg değerlerine gore net gorunmesi gerekirdi dedi. Boyle durum yaşayıp sonradan sağlıklı gebelik yaşayan var mı? Ya da tam tersi sağlıksız haber alan, gebeliği sonlanan?
Guncelleme 16 Haziran:
Bugun kontrole gittim. Sat'a gore 6+3, ultrasona gore 5+ gunlerde gibi gozukuyor. Karın ultrasonunda yine net goruntu alınamadı. Vajinal ultrasonla zar zor goruldu kese ve yolk. Ancak formu bozuk biraz. Bu bulgular pek icime sinmedi dedi doktorum. Haftaya yeniden kontrole gideceğim.
Guncelleme 21 Haziran:
Bugun Sat'a gore 7+1 haftalıktı. Maalesef kese bozulmuş, icinde de bebek yoktu. Hic aklında kalmasın, bekleyecek bir durum değil kese değişmiş, canlanmamış dedi.Kurtaj olacağım.
Gebelikte Sorun
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Gebelikte Sorun