Merhaba 5 yaşında kızım ve 8 aylık bebeğim var.tayin dolayısı ile dogudayız.kimsem yok.korkumu anlayın diye bu şekilde giriş yapıyorum konuya.emzirmeden dolayı bebeğim 6 aylıkken ilk reglimi oldum 2 aydir gecikme vardı dedim ondandır.dogum kontrol hapı ve geri cekilme yontemi ile korunuyorum.dun Dr gittim adet sokturucu almak icin.dedim hatta gebelik demeyinde nolur diye.adam ultrasonla baktı ne deyim burada kese goruyorum dedi,ben ağlamaya baslayinca belkide adetin yaklasmistir ama 5 hafta 2 gunluk kese gibi gorunuyor olculere bakınca dedi.kan testini ağlaya ağlaya verdim.sonuc negatif cıktı.kan testi cıkana kadar Dr gitmiş mesaj attım sonucu gebelik yok tarlusal yazsın sana sekreter dedi.dun iki tane aldım.simdi araştırınca kalp sorunu ile doğan bu şekilde bebekler varmış.ben ne yapacağım? Kullanayım mı kullanmayayim mi ? Bekleyeyim mi? Bir bebeğe daha hic hazır değilim ben.dunden beri mahvoldum.ya adet sokturucu yuzunden bebek varsa sakat olursa.biraz daha bekleyip bir dahami test yaptırayım anlamadım
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.