Sa arkadaşlar hayırlı geceler

Benim ozgun bir kanalım var tr o kanalıma kendi uyguladığım bi yontemle organik hit cekiyorum. Belirli bi hitten sonra videom, onerilen videolarda yerini alıyor. Tamiyle organik ve doğaldır. Bana spamı ve spamın tum inceliklerini oğretene, bu taktiğimi nasıl yaptığımın videosunu cekip atıcam tum detaylarıyla.

Neden boyle bişiy yapıyorum?

Spamı kurcalayarak oğrenmek icin yeterli vaktim yok. Zaten olsada bunu spamı cozmek icin harcamak yerine biran once işe koyulmaya harcamak istiyorum. Bu ani kararımın sebebi ise bugun yaptığımız trafik kazası oldu diyebilirim. Maddi yonden sıkışık durumdayım şuanda o yuzden bir an once işe koyulmaya başlamak istiyorum.

Benim taktiğim ile 3 gun onceydi sanırım bi spam kanal actım bu yontemimi uyguladım saat akşam 5 gibi aynı gun 14k hit aldım. Ertesi gun ise hic ellemeden yaptığım tek calışma ile 27k ya cıktı hitim 78 abonede cabası spam kanal icin konuşuyorum dikkatinizi cekerim. Tabi videolar onerilenlere cıkıncada milletin gozune battığı icin kanal gum! Belkide ben yanlış bişiy yaptım tm olarak bilmiyorum. O yuzden tum incelikleri ile birlikte bildiklerini anlatana bildiğimin bir videosunu cekmekle kalmicam kendi kanalımdaki onerilene cıkardığım videonunda ustunde kanıtlicam.

Not: Spam kanala aldığım hitin adsens goruntusunu yarın atıcam

İcerik nasıl bulunur
Render ayarları ve render ile alakalı bilgiler
Adsens ve youtube reklam ayarlar
..
..
..
Uzar gider

Kanalımdan goruntuler

http://i.hizliresim.com/yVRnLk.jpg

adsense goruntusu

Ekran Alıntısı.jpg

Kiminle calışacağını secme hakkım vardır. Bunu sizin spammdaki başarınıza gore secicem.

Not: mobilden yazıyorum. Tapatalk olmadığı icin zorlandım yanlışım cıkarsa affolla

Detaylı bilgi icin ;