Hamileyken kisti ortaya cıkan biri varmı aranızda... Ben cok korkuyorum da....
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Hamileyken kisti ortaya cıkan biri varmı aranızda... Ben cok korkuyorum da....
-
27-09-2022, 23:13:27Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim... Dun hafif kanama sonrası doktora gittim .... Bi aksilik cıktı... bugun yine gidicem.. Bebek gayet iyi gozukuyor Kucuk bi kese var fakat yumurtalıklarımda 3 cm lik bi kist varmış... Ben bunu hic bilmiyordum Hic bi belirti (kasık ağrısı ,ara kanamalar, adet gecikmesi yada olamama, aşırı kanama) olmadı bende... Şimdi takibe alınıyorum eğer kist buyume yaparsa gebeliği sonlandıracak doktor fakat buyumezse sorun olmaz dedi... Bugun bi başka doktora gidiyorum Aynı şeyi soylerse duruma kendimi ve kızımı alıştırıcam ama farklı bişey soylerse kafa karıştırırsa farklı bi doktor daha denicem.... İnsan boyle durumlarda kabullenemiyor işte.... Şimdi cok iyi besleniyorum ki bebeğim şu işin ustesinden gelsin... Arkadaşlar hic boyle bişeyle karşılaştınız mı Ben cok korkuyorum Etrafımda kist tedavisi olan yakınlarım var ama hamileyken durum biraz farklı oluyor ... Eşim kızım ve ben cok heyecanlıydık Umarım sorun olmaz dualarınızı esirgemeyin lutfen ... :Saruboceq: