Aylardır icimde uhde kalan bir konuya değineceğim artık. Bu 100 liraya 5000 lira vaat edenlerden sonra susamayacağımı anladım.
Şimdi burası ytpara forumu. Forumun amacı nedir ? Bilgi alışverişinde bulunup birbirimize yardımcı olmak.
Gel gelelim guncel konulara bakalım. Bilgi alışverişinin bilgi kısmı gitmiş sadece alışverişe donmuş. Her şeye para. Yontem buldum para , sistem geliştirdim para, taktik buldum para. Kardeşim sen fişini verip vergini odeyip satış yapmıyorsun ki. Yarın obur gun sistemin garantisi yok. Alan kişinin havale yaptığına dair bir banka dekontu kalacak elinde bir tek. Boyle bir ortamda tutmuş diyorsun ki ayda 5000 lira kazan 100 liraya.
Yani işin aslı bilgi alışverişi kısmı yalan olmuş. Bencillik almış başını gitmiş.
Bu yontem buldum , taktik buldum 100 liraya 5000 lira diyenlere hic guvenmiyorum. Bildiğin oltanın ucuna solucanı takmış sallıyor foruma rastgele deyip.
Eğer bu yazdıklarım forumda ceza almamı ongoruyorsa razıyım ama bu konuya değinmesem vicdanım rahat olmazdı.
Bilgi Alışverisi mi yoksa sadece Alışveriş mi ?
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Bilgi Alışverisi mi yoksa sadece Alışveriş mi ?