Hamile kalmadan once burda cok post okurdum adeti gecince deli gibi test yapanlar arasında bende vardım sonuc her seferinde negatif cıkardı evlendikten hemen sonra hamile kalıp ama bebeğini erkenden kaybedenler arasındaydım, kafayı yemek uzereydim herşeyde bir belirti arıyordum burda yazan ne varsa hamile kalmak adına kurler dualar hep uyguluyordum yetmiyordu eşimle kavga ediyorduk ustunden 1 sene gecmişti tam umudumu kaybetmiştim ki adetime 4 gun kala icimden gelip bi test yapmıştım belki hatırlayanlar olur 5 dk sonra belli belirsiz bi cizgi allahım cıldıracak gibi olmuştum

adet 2 gun gecince tekrar bi test daha belirgin aha dedim hamileyim kan vermeye gittim koşa koşa ama gel gorki sonuc cıkana kadar benim kanamam başlamıştı

Kimyasal gebelikmiş meğer tekrar uzuntu stres tabi yeniden eşle problemler ama ustunden 2 ay gectikten sonra tam boşvermiştim ki birden adet olmadığımı hatırladım tam tamına 9 gun gecmiş eşimle makarasını bile yaptım bak vucudum yine bana oyun oynuyor gecikmişim şimdi test yapsam negatif cıkar diye eşim olsun yap deyip test aldı geldi daha damlatır damlatmaz kıpkırmızı iki cizgi allahım dedim gercek mi ?

3 gun sonra hayde doktora baktık kese gorundu 1 hafta sonra gel kalp atışı 1 hafta sonra gittik cok şukur kalp atışı vs herşeyi vardı elhamdulillah dedik , rabbimin hediyesi geliyor ta ki 10. Haftaya kadar birden bi ağrım oldu lavaboya gittiğimde kahverengi akıntı şeklinde kanama olduğunu gordum o an aklımdan allahım yine mi kaybedicem diye gecti ama yok cok şukur şuan yanımda dunya tatlısı bir kızım uyuyor elhamdulillah

kızım doğdu 40 ım cıktı ustune 1 adet gordum ve şuphenelip test yaptım yine 2 gun kala belli belirsiz bi cizgi eyvah dedim napıcam eşim cok istiyordu ama ben olmaz diye aldırış etmemiştim cunku 2 senenin ustune olmuştu kızım adet gunum gecince tekrarladım testi ve evet hamileydim

rabbim 2 tane aldı ama , onun yerine 2 tane evlat tekrar nasip etti şuan 25 haftalık hamileyim rabbimin hikmetinden sual olunmuyor kızlar belki umut olur sizede icimden geldi yazdım allah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah