Arkadaşlar bugun vakıfbank bank kartımla hesabıma bakayım dedim 20 tl bakiyem vardı cekip haracaycaktım.ATM ye gidip baktığımda bakiye 0,00 olarak gozukuyordu. Bende şaşırıp merak ettim Hesap Ozetine baktım. Ve 8 bilmem kac kuruş ve 4 TL olarak bikac cekim yapılmış ve bunlar kusuratlı rakalmar yani, 8,74 vs gibi.
Bu BKM ne diye internetten bakayım dedim , Kart sahipleri, kartlarını BKM Express'e kaydederek kart bilgilerini İnternet'te paylaşmadan alışveriş yapabilirler. E-ticaret sitelerinde kart kabul eden iş yerleri, BKM Express Uye İşyeri olarak daha fazla muşteriye ulaşabilir.
Bunu gorunce işkillendim.Cunku banka kartım internete kullanıma kapalıydı, CVV numarası dahi yoktur arkasında. Sonra muşteri hizmetlerini aradım cok ilgili ve bilgili bir bayan(!) ile konuşmam sırasında kartımdan en son 21,39 liralık bir alışveriş mi cekim mi ne yapılmış. Pos cihazıyla yapılmış diyor bana. Ben dedim bana soyler misin ben ne alıcam da pos cihazından 21,39 kuruş tutacak. 20 TL 21 TL olsa anlarım da 39 kuruş nedir? Bu demek oluyor ki bence kartımdan hesap hortumlanmış. Paranın buyuğu kucuğu dememek lazım bu para buyuk bir para da olabilirdi. Şimdi ben bu iş nasıl olur anlamadım yarın şubeye gidip dokuman cıkartırıp sordurucam. Sizce ne oldu? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Ve sizde dikkat edin boyle alışveriş-cekim lere daha dun konu acıldı bu tur sahtekarlıklar ile ilgili.
Bank Kartımdan Bkm Express Harcaması
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Bank Kartımdan Bkm Express Harcaması