Şimdi gelelim yaptıgım calısmaya…
*Şimdi ilk once temiz ipten gmaili alıyorum…
*almıs oldugum gmaıl 1 kac gun beklıyor(mınımum 1 gun)
* bırkac gun sonra youtube kanalımı olusturuyorum …
*youtube kanalını olusturduktan sonra… kanalın anahtar kelımesını gırıyorum.logosunu kapagını tamamlıyorum… (ulkeyı ABD yapmıyorum abd ısmıninde bence etkenı var…27 tane ulke var youtube ıs ortaklıgında gıdın bırılerını secın)
*hersey tamam olduktan sonra ılk gun tek vıdeo ıle bırakıyorum.sonrakı gunlerde 2-3-4-5- 10 a kadar cıkıyorum gunluk…(ve videoyapın unlem gec ozellıgınıde kullanırsanız % 90 basarı oranı olur)
*ve 2-3 sonra para kazanmaları acıyorum ve adsenseye baglıyorum
Sımdı gelelım can alıcı noktaya.. yukarıda dedıklerımı ve yaptıklarımı harfıyen uygulayın bence sızdede sorun kalmayacaktır…
Sımdı kanala vıdeo yukledık … ilk gun yukledıgımız 1-2 vıdeo var veya 10 tane vıdeo var.
Para kazanmaları kesınlıkle tek seferde acmıyoruz. Tek tek acıyoruz…
***BURAYA dıkkat….sımdı ılk vıdeomuzun para kazanmasını acacagız.. oncelıkle vıdeonun baslıgını oldugu gıbı kopyalıyoruz….. kanalı actıgımızda anahtar kelıme gırmıstık.. o anahtar kelımeyı sılıp baslıgı buraya kopyalıyoruz….ve kaydedıp vıdeo yonetıcısıne gecıyoruz…
Vıdeo yonetıcısınden para kazanmasını acacagımız vıdeonun ayarlarına gırıyoruz.ayarlardan gelısmıs ayara gelıyoruz orda kayıt tarıhı yazar. Ona tıklıyoruz. Yanı vıdeo kayıt tarıhı bugun olucak. Onuda kayddıp cıkıyorum..

Ve tekrardan vıdeo yonetıcısıne geldık sımdı para kazanmayı acacagız….
Vıdeoyu secıyoruz. Yukarıdakı eylemlerı tıklayıp ordan gelısmıs secenegınden para kazanmaya degılde en bastakı para kazanmaya tıklıyoruz…
Orda asagıdakı gıbı bı yer gelır. Ordakı ıkı kutucuktakı yerlerı bos bırakıyoruz…yanı para kazanmayı acıyoruz ama reklamsız olarak bı nevı para kazanmaya kapalı oluyor..onemlı olanda bu tabıkı..…para kazana tıkladıgımızda unlemden kurtuluyoruz dolar yanıyor. Sonra tekrar aynı ıslemı yapıyoruz ve bu sefer reklamları aktıf hale getırıyoruz vıdeoda da reklam cıktımı hersey tamamdr…
( hayır mubarek gun geldı herkes kazansın….kımse bos yere beklemesın burada