Merhaba arkadaşlar;

Bugun birşeyi bir kez daha farkettim ki durum gercekten cok vahim.

Sitemimi sizinle paylaşmak istiyorum. Benimle aynı fikirde olan olmayan herkese saygım sonsuzdur.

Ama rica ederim yazımı sonuna kadar okuyun.

Yaşım 25 bazı şeyleri yeni yeni farkediyorum.

Lise yıllarımdayken populer oyunlar metin2, kinght online, silkroad vs.
Bilgisayarın başında saatlerce zaman gecirirdim. Ailem eline ne geciyor? diye soylendiklerinde, icten ice onları hep sucladım zevk meselesiydi zaman geciriyordum.

Yaşım 19 a bastı alakasız bir bolume gittim universitede. Bitirdiğim bolumle paralel işi yapmayacaktım. Oyun oynadığım bu zaman zarfında kitap okumadım, herhangi bir şey uzerinde kafa yormadım. Ottan hicbir farkım yoktu. Anca yemek yer ve hızlıca yedikten sonra bilgisayara koşardım.

Şimdi legend online, league of legends gibi tarayıcı oyunları revacta... İnanın bana dostlarım oyle muazzam paralar kazanıyorlar ki, akıllara durgunluk verecek cinsten. Legend online gunde 1 server acıyor. Acılan serverda userler 1. olabilmek adına para yatırıyorlar.

Harcanan parayamı acımalı yoksa yitip giden zamana mı?

Bu tur oyunların soğuk savaş olduğunu duşunuyorum. Biraz komik ve sacma gelebilir. Ama şu bilgileri goz ardı etmeyin değerli arkadaşlar..

Legend online;

Brezilya, portekiz, ispanya endonezya ve Turkiyede oynanıyor.

Keza Metin2 de aslı cince alt yapıda olan oyunun asıl patronu almanyadır.

Ben hic bu tur online, bağımlılık yapan oyunların gelişmiş avrupa ulkelerinde yaygın olduğuna rastlamadım. Bi ingiltere fransa rusya almanyada neden oynanmıyor legend online yada league of legends? Acaba ulkemizin genclerinin beyinlerini oyunla kullanışsız hale getirmek mi asıl planları... Aldıkları parada cabası..

Oylesine uzgun ve caresizim ki keşke elimden gelse tum ulkede bu oyunlara erişimi engellesem...

Oyuna karşı falan değilim ancak niyet fikirleri dejenere edilmiş bir boş kafa figuranı ise kendimde icinde bulunmuş olmaktan dolayı uzgunluk ve nefret duyarım.

Sabırla okuduğunuz icin teşekkur ederim.