Kızlar merhaba herkese. Daha once de konu acmıştım pek ilgi gormedi ama lutfen yardım edin devlet hastanesinden sıra alamıyorum ozel hastaneye gidicem ama kan tahlili bilmem ne derken orda da soyup soğana cevirdikleri icin biraz daha gitmeme var ama o zamana kadar lutfen yardım eddin/...
Martta butun değerlerim yumurtalıklarım temizdi. Ama 45 gunde bir adet oldum 3 ay. Sonra kendiliğinden duzene girdi sayılır bu sefer de adet oncesi lekelenmeler başladı. Yeni evli olduğum icin ilk bi sene boyle duzensizliklerin olabilceğini soyledi herkes fakat gecen ay biz artık bebek istediğimize karar verdik ilk defa korunmasız ilişki yaşadık. Daha once de doğal yollarla korunuyorduk ilac vs kullanmadım hic. Her neyse bu ay adetimi bekle Allah bekle zaten canım cıktı acaba hamile kaldım mı diye adet gunumde lekelenme geldi 5 gun surdu. 2 gun hicbişey gelmedi. Dun kırmızı kanla karşılaştım ilk defa oh dedim en azından adet oldum rahatladım artık bidahaki ay devam ederiz denemelere. Eee aksam oldu pedim dolmadı bile bugun de devam ediyor kırmızı kanama ama o kadar az ki ağrı sızı da yok artık gunum gelmeden ağrıdı bitmişti. Cıldırmama az kaldı acaba yerleşme kanaması mı dğşuncesi artık aklımdan tamamen cıktı . Artık kist mi ne var bende diye duşunmelere daldım menapoza mı giriyorum diye bile duşunur oldum yok hic iyi değilim belki de strestendir ama Allah aşkına bilgisi olan yazsın gelmiyor işte kırmızılaştı ama gelmiyor kan off off......
Bu adet donemiyle başım dertte??
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Bu adet donemiyle başım dertte??